Hyppää sisältöön

Korhoselle uran paras ET-sijoitus Etelä-Afrikassa

Mikko Korhosen tasainen rutistus palkittiin.

Kierrokset 66-69-67-67 siivittivät Mikko Korhosen jaetulle toiselle sijalle Tshwane Openissa Etelä-Afrikassa.

Mikko Korhosen tasainen esitys palkittiin kakkostilalla European Tourin osakilpailussa Etelä-Afrikassa. Korhonen piti kaikki kierroksensa alle 70 lyönnin ja lopputulokseksi kirjattiin -15. Korhonen lopetti 67 lyönnin päätöskierroksensa birdieen, mikä nosti hänet jakamaan kakkostilaa ohi Yhdysvaltain Peter Uihleinin (-14).

”Vikoissa ryhmissä on kiva pelata, kun on luotto päällä”, Korhonen sanoi. ”Neljä hyvää kierrosta ja ajatus kasassa 90% ajasta. Hieno viikko!”

Korhonen oli päästä yksin toiselle tilalle ohi Jorge Castillon (-15), kun espanjalainen jätti itselleen kinkkisen kaksimetrisen viimeisellä väylällä, mutta par-putti upposi varmasti. Kilpailun selvään voittoon nousi kärjen takaa isäntämaan Dean Burmester (-18), jonka huikeaan 65 lyönnin päätöskierrokseen mahtui vain viisi par-tulosta.

Kaikkien aikojen kausi

Korhonen on elämänsä kunnossa. Tämän kauden kuudessa ET-osakilpailussa hän on päässyt joka kerta viikonlopun kierroksille. Tätä ennen kauden paras sijoitus oli seitsemäs ja uran paras viime vuoden Portugal Mastersin kolmostila.

Korhosen kommenteista on voinut alkukauden mittaan aistia loistavista esityksistä huolimatta hienoista turhautumista. Rahkeissa on selkeästi ollut varaa parempaan, mistä sunnuntaina päättynyt turnaus kertoo selvää kieltä. Jos ja kun kaikki vielä loksahtaa kohdalleen, voi tapahtua mitä vain.

Kakkostilan myötä Korhonen yli tuplasi kausiansionsa noin 190 000 euroon ja heän noussee Race to Dubai -rankingissa 30 parhaan tuntumaan.

Nyt edessä on reilun kuukauden kisatauko, jonka aluksi Korhonen palaa Suomeen. Seuraavan kerran nummelalainen nähdään tositoimissa Marokossa Trophee Hassan II -kilpailussa huhtikuun 13. päivä.

 

 

 

European Tourin kisat näyttävät Viasat ja Viaplay.

Etsi luettavaa