Hyppää sisältöön

Korhoselle hyvä sijoitus neljän miljoonan euron kisassa

Mikko Korhonen pelaa ensimmäistä kertaa Wentworthissä.

Mikko Korhonen pelasi jälleen tasaisen hyvän kilpailun. Korhonen sijoittuu Irish Openissa 20. sijan tuntumaan ja korjaa kauden suurimman rahapottinsa.

Mikko Korhonen ei saanut eilisen kaltaista loppukiriä irtoamaan K Clubilla Irlannissa pelattavassa Irish Openissa. Korhonen pelasi tänään pariin, jolla hän jakaa tällä hetkellä 23. sijaa. Korhosen ansaitsee sillä noin 40 000 euroa, ja hän nousee selvästi sadan parhaan joukkoon Euroopan Touriln rahalistalla eli Race to Dubai -kisassa.

Korhonen pelasi tavoilleen uskollisesti tasaisen kilpailun: 72-73-70-72. Sunnuntaina Korhonen osui yhtä tarkasti viheriöön kuin eilenkin eli 14 kertaa, mutta tänään putteri ei käynyt yhtä kuumana kuin eilen. Tänään hän pelasi kolme viimeistä reikää neljä lyönti huonommin kuin eilen, jolloin hän päätti kierroksen eagle-par-birdie-sarjaan.

Kisan ratkaisuhetken on juuri käsillä. Voittotaistelussa ovat Skotlannin Russell Knox ja Pohjois-Irlannin Rory McIlroy. Miehillä on vielä kaksi reikää jäljellä, ja Rory johtaa skottia lyönnillä tuloksella -10.


Kisaa voi seurata Viasat Golfilta ja Viaplayltä.


 

Etsi luettavaa