Hyppää sisältöön

Korhosella vahva aloitus Tsekissä – yksi holarikin jo nähty kisassa

Mikko Korhonen pelasi ensimmäiset yhdeksän reikää kolme alle parin.

Mikko Korhonen on pelannut yhdeksän ensimmäistä reikää kolme alle parin.

MIKKO KORHONEN ei lähtenyt suurin odotuksin tänään alkaneeseen Tsekin-kisaan, sillä flunssan vuoksi harjoittelu on jäänyt vähiin, eikä aiempina vuosina kisasta ole tullut menestystä.

Ensimmäisen yhdeksän reiän jälkeen tavoitteita ehkä kannattaa laittaa uusiksi, sillä Korhonen on kierroksen puolivälissä tuloksessa -3 ja jakaa 11. sijaa.

Kymppireiältä aloittanut Korhonen teki birdiet rei’ille 10, 12 ja 15. Muut reiät helsinkiläinen on selvittänyt par-tulokseen.

Tänään on nähty jo yksi hole-in-onekin, kun Alexander Knappe onnistui ässässä seitsemännellä reiällä. Pituutta reiällä oli noin 170 metriä ja mailana saksalainen käytti rautaseiskaa.

 

KISAN KÄRJESSÄ painelee Italian Andrea Pavan, joka on 12 pelatun reiän jälkeen tuloksessa seitsemän alle parin. Kärkihaminoissa on myös yllätysnimi isäntämaasta, kun maailmanlistalla tuhannen heikommalla puolella oleva Filip Mruzek on 11 reiän jälkeen tuloksessa viisi alle parin ja jaetulla toisella sijalla.

Kisa pelataan Albatross Golf Clubilla, Prahassa. Palkintoarvoltaan turnaus on pieni, sillä jaossa on miljoona euroa. 

Kisan nimekkäimpiä pelaajia ovat Thomas Pieters, Lee Westwood, Danny Willett ja Eddie Pepperell. Suomalaisista mukana on myös Tapio Pulkkanen, joka lähtee kierrokselle klo 13.15 Suomen aikaa.

Pepperell on Korhosen tapaan sijalla 11 ja tuloksessa kolme alle parin. Kisan panosta englantilaisen silmissä nostaa se, että voittamalla kisan hän ohittaisi Tanskan Thorbjørn Olesenin Ryder Cup -pisteissä.

Tulospalvelu

Viasatin ja Viaplayn suora lähetys kisasta klo 12 alkaen

Etsi luettavaa