Hyppää sisältöön

Korhosella tahmeahko alku kärkiryhmässä

Mikko Korhonen pelasi Ranskan avointen päätöspäivän tasaisesti par-tulokseen.

Etuysin bogit antoivat tasoitusta kilpakumppaneille. Birdiehanat on kuitenkin avattu.

Tulosseuranta

Mikko Korhonen pääsi lähtemään Qatar Mastersin kolmannelle kierrokselle viimeisessä ryhmässä kärkisijalta, jota hän jakoi yhdessä kahdeksan muun pelaajan kanssa. Korhosen peli vaikuttaa lauantai-iltapäivänä hieman jännittyneemmältä kuin alkukierroksilla ja etuysille ehti kertyä kolme bogia. Korhonen jakaa nyt 16. sijaa kuuden lyönnin päässä kärjestä. Nelosväylällä uponnut vaikea alamäkibirdieputti osoitti kuitenkin, että paikoista menee sisäänkin. Seuraava birdie syntyi sopivasti yhdeksännelle.

Jeunghun Wangilla on caddiensa kanssa pelihuumori kunnossa.

Jeunghun Wangilla on caddiensa kanssa pelihuumori kunnossa.

Getty Images

Nummelalaisella oli etuysillä hieman hakemista etenkin lähestymistensä kanssa, jotka ovat laittaneet lähipelin kohtuuttomalle koetukselle. Pari epäonnista puttia päälle ja tulos karkasi lyönnin yli parin. Korhonen on kentällä kuitenkin oma tyyni itsensä ja peruspeli vaikuttaa olevan kunnossa, joten takaysillä voi tapahtua vielä vaikka mitä. Nyt punnitaan pelimiehen hermot.

Kilpailua johtaa tilanteessa -13 isolla liekillä aloittanut Korean Jeughun Wang joka on 11 väylän jälkeen päivää viisi alle parin. 

Seuraa kilpailua Viasatilta tai Viaplaylta.

Etsi luettavaa