Korhosella ei aihetta juhlaan – Kaymer hakee neljättä Abu Dhabin -voittoa

Mikko Korhosen peli ei kulkenut viikonloppuna Abu Dhabissa.

Mikko Korhonen joutui tyytymään jämäsijoihin Abu Dhabi Championshipissä. Korhonen ei onnistunut viikonloppuna ja lopullinen sijoitus jäänee 60:n huonommalle puolelle.

Cutin selvittäminen ja hieno avauskierros jäivät Mikko Korhosen ilonaiheiksi Abu Dhabi Championshipissä. Korhonen lopputulos Abu Dhabi Golf Clubilla pelatussa kilpailussa oli -1 (68-72-73-74), mikä ei jätä aihetta juhliin.

Eiliseen tapaan Korhosella oli vaikeuksia takaysillä, sillä hän teki bogin kympille ja tuplan kahdelletoista. Etusysin nummelalainen pelasi eiliseen tapaan yhden alle parin.

Korhosen lopullinen sijoitus tullee alkamaan kuutosella. Päätöskierros on vielä kesken.

Jännittävä voittotaistelu tulossa

Voittotaistelusta on tulossa odotetun jännä, sillä kolmen kierroksen jälkeen kilpailu oli huipputasainen. Tällä hetkellä (klo 11.38)  kisan kärjessä on Saksan Martin Kaymer (-15) ennen Thaimaan Kiradech Aphibarnrat, joka vaanii lyönnin päässä. Kaksikko kirittää toisiaan samassa ryhmässä.

Kolme lyöntiä Kaymerista ovat muun muassa Bernd Wiesberger ja Dustin Johnson. Kaymerillä on haussa peräti neljäs voitto Abu Dhabin Euroopan Tourin kisasta.