Hyppää sisältöön

Korhosella bogiton avauskierros Sisiliassa

Mikko Korhonen aloitti lupaavasti Sisilian-kilpailun.

Mikko Korhonen pelasi kierrostuloksen 68 ja on hyvissä asemissa Sisiliassa.

Mikko Korhonen oli vireessä Sisiliassa pelattavassa Euroopan Tourin kisassa.

Korhonen iski tauluun tuloksen 68, mikä riittää tässä vaiheessa 15. sijaan. Korhonen starttasi kierrokselleen aamulla, ja iltapäivän lähtijöistä ei juttua kirjoittaessa kaikki olleet vielä startanneet matkaan.

Tasaisista otteistaan tunnettu Korhonen lähti matkaan reiältä 11 ja teki alkuun kahdeksan paria perättäin.  Ensimmäisen birkun hän teki ykkösreiälle. Sen jälkeen hän onnistui tekemään birdiet myös rei’ille neljä, kahdeksan ja yhdeksän.

”Varsin tasaista peliä tänään. Draivasin aika hyvin ja sain myös muutaman putin sisään”, Korhonen kertoi tiedotteessaan.

”Tärkeämpänä ehkä hyvä mieli koko ajan. Oli kiva pelata ja vääntää. Kärsivällisyys on tarvittavalla tasolla, vaikka huonojakin vetoja tuli. Suunta on nyt oikea”, hän jatkoi.

Kisassa on mukana myös toinen suomalainen, Roope Kakko,  joka on kahdentoista reiän jälkeen niin ikään tuloksessa kolme alle parin. 

Kisaa johtaa tässä vaiheessa Sebastian Söderberg, joka pelasi huippukierroksen 61 )-10). Korhosen tapaan ruotsalainen onnistui välttämättään bogit, mutta teki seitsemän birdietä ja yhden eaglen.

Tulospalvelu

Juttua korjattu. Aluksi Euroopan Tourin sivuilla oli aluksi virheellinen tieto, että Korhonen olisi pelannut tuloksen 69.

Seuraa kilpailua Viasatilta tai Viaplayltä

Etsi luettavaa