Hyppää sisältöön

Korhonen välttelee jatkossa pitkiä kisaputkia

Mikko Korhonen pelasi tasaisen kilpailun ja sijoittui 11.

Mikko Korhonen ilmoitti Sisilian kilpailun alla, että aikoo pelata loppukaudella ainostaan kahden viikon kisaputkia.

Mikko Korhonen on aloittanut kauden vahvasti. Hän on rahalistalla sijalla 51 ennen huomenna käynnistyvää Rocco Forte Openia, joka pelataan Sisiliassa.

Korhoselle kilpailu on kauden kymmenes, ja rahaa hän on tienannut 206 000 euroa. Kaikkiaan kiertueen ohjelmassa on ollut 21 kisaa.

”60 parhaan joukkoon yltäminen on yhä tavoite”, Korhonen sanoi.

Korhonen on pelannut tänä vuonna kaksi kolmen viikon kisaputkea, jotka nummelalainen koki rankaksi. Loppukauden aikana hän aikoo ottaa hieman rauhallisemmin.

”Sisilian kisan jälkeen lennän Englantiin, jossa vuorossa on BMW PGA Championship. Loppukaudella pyrin pelaamaan korkeintaan kaksi kisaa peräkkäisillä viikoilla, kolmen tai neljän kisan putkia tuskin enää pelaan”, hän kertoo.

Kilpailu pelataan Verdura Golf Clubin kentällä, jossa nähdään Korhosen lisäksi myös Roope Kakko.

Korhonen starttaa torstaina kilpailuun klo 8.50 Suomen aikaa. Kakon tiiaika on klo 10.05. 

Kilpailu on palkintoarvoltaan miljoona euroa, joten kiertueen nimekkäimmät pelaajat keskittyvät jo viikon päästä pelattavaan PGA Championshipiin, joka on Euroopan Tourin uuden Rolex Seriesin avauskilpailu. Tuossa kisassa palkintorahaa on jaoessa peräti seitsemän miljoonaa euroa. Mielenkiintoinen nimi on vuoden 2003 Masters-voittaja Mike Weir.

Kilpailua voi seurata Viasatilla ja Viaplayllä

Etsi luettavaa