Hyppää sisältöön

Korhonen valmiina kauden avaukseen Dubain-duffien jälkeen

Mikko Korhosen kausi alkaa Etelä-Afrikasta.

Euroopan-kiertueen joulutauon jälkeiseen avauskisaan starttaa suomalaisista ainoastaan Mikko Korhonen.

Dubain auringossa ET-kauteen valmistautunut Mikko Korhonen lähtee luottavaisin mielin torstain avauskisaan Etelä-Afrikan Gautengissa. Korhonen haki Dubaissa tuntumaa ruoholta lyömiseen talven hallikauden jälkeen. 

”Tämä oli kyllä hyvä ja tarpeellinen viikko, 3–4 ensimmäistä päivää meni lähinnä duffaillessa”, Korhonen kertoi tiedotteessa.

Tiukka rupeama heti alkuun

Nyt Korhonen valmistautuu huomiseen avauspäivään paikan päällä Glendower Golf Clubilla. Hän kertoi GoGolfille, ettei matkan väsymys juuri paina yölennoista huolimatta.

”Keskiviikkona oli eka kierros kävellen pariin kuukauteen, se vähän painaa molemmilla”, Korhonen kertoi tekstiviestitse viitaten caddieensa Karri Kakkoon.

Tällä kaudella Korhonen pelaa täyden kortin turvin reilut parikymmentä kisaa European Tourilla, joista viisi ensimmäistä ovat heti kuuden ensimmäisen viikon aikana. Etelä-Afrikasta hän suuntaa Abu Dhabin kautta Qatariin ja sitten Malesian kautta Australiaan. 

”Yritän rytmittää kilpailut niin, etteivät pää tai kroppa väsy liikaa”, Korhonen tuumii. ”Ehkä tätä hommaa alkaa pikkuhiljaa oppia, kun on tätä jo 11 vuotta tehnyt”.

 

Kilpailua voi seurata suorana Viasat Golf -kanavalta ja Viaplay-palvelusta. Torstain lähetys alkaa klo 10:00 Suomen aikaa.

Etsi luettavaa