Hyppää sisältöön

Korhonen top-tenissä Abu Dhabissa

Mikko Korhosen vire jatkui Abu Dhabin avauskierroksella.

Mikko Korhonen aloitti Abu Dhabi Golf Challengen loistavasti. Hän pelasi tuloksen 68, mikä vie hänet tasokkaassa kilpailussa avauspäivän jälkeen kympin sakkiin.

Mikko Korhosen päivä ei olisi voinut paremmin alkaa. Korhonen teki kolmelle ensimmäiselle reiälle birdiet. Viidennelle reiälle tuli hieman takapakkia bogin muodossa, mutta sen jälkeen Korhonen onnistui pitämään bogit loitolla.

Kun takaysillä hän onnistui birdien teossa vielä 2 kertaa, kirjattiin avauskierroksen tulokseksi 68 lyöntiä.  Tulos riittää hienosti kymmenteen sijaan.

”Hyvä päivä oli, vaikka lyönneistä uupui jotenkin tehoa. Varsinkin draivaaminen oli vaikeaa. Pysyin kuitenkin hyvin väylillä ja paransin loppua kohden. Putti toimi hyvin ja sain luotua hyvän määrän birdie-paikkoja. Tästä on hyvä jatkaa”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Kymmenettä sijaa jakaa peräti 17 pelaajaa, joten pelaajat ovat avauskierroksen jälkeen tiukassa nipussa.

Abu Dhabissa Korhoselle on vastassaan todella nimekäs joukko, mikä nostaa Korhosen suorituksen arvoa. Maailmanlistan 50 parhaan joukosta mukana on peräti 15 pelaajaa.

Ilosella kaksijakoinen kierros

Mikko Ilonen jakaa 49. sijaa. Ilonen pelasi kierroksensa 71 lyönnillä eli yhden alle. Parempaakin oli aineksia, mutta takaysillä putteri ei enää toiminut yhtä hyvin kuin etuysillä, jonka lahtelainen pelasi peräti neljä alle parin.

”Olosuhteet aamulla olivat ihan täydelliset. Tuntui tosi hyvältä lähteä taas kisaamaan. Kierrokseen osui paljon hyvää, mutta myös vaatimattomampiakin suorituksia”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

”Saman tuloksen taisin pelata myös edellisvuoden avauskierroksella. Nousujohteisuus kisan edetessä on taas tavoitteena”, Ilonen pohtii

Ilonen antoi kierroksen jälkeen live-haastattelun GoGolfin Facebook-sivuilla.

Stensonilla vitsikkään perustelut vireelleen

Avauspäivän jälkeen kilpailua johtaa Ruotsin Henrik Stenson. Hän pelasi avauskierroksen upeasti tulokseen 64 eli kahdeksan alle parin. Ruotsalaisella oli hyvään vetoonsa hyvät perustelut.

”Sen täytyy johtua unen ja harjoituksen puutteesta”, Stenson velmuili.

Stenson johtaa kilpailua kahdella lyönnillä. Kakkosijaa jakaa Martin Kaymer, Oliver FisherKiradech Aphibarnrat ja Marc Warren. Nelikko pelasi siis tänään tuloksen 66.

Kilpailun voittoa puolustava Rickie Fowler ei onnistunut tänään. Hän pelasi pariin. Hänen pitää huomenna parantaa hieman, mikäli mielii jatkoon viikonlopun kierroksille. Samaan lopputulokseen päätyi toinen nimekäs amerikkalainen Dustin Johnson, joka on tuoreella maailmanlistalla kolmantena.

Kilpailun tulospalvelu

Kilpailua voi seurata Viaplayltä ja Viasat Golfilta

Etsi luettavaa