Hyppää sisältöön

Korhonen taistelee – tärkeä birdie nosti takaisin cutin sisäpuolelle PGA Championshipissa

Mikko Korhonen ja Karri Kakko taistelevat parhaillaan jatkopaikasta majorissa

Mikko Korhosen toinen kierros on ollut haastava. Vaikeuksia on tuottanut erityisesti avaukset, joita Korhonen on lyönyt jo kaksi kertaa dropin vaativaan paikkaan. Kenties käänne parempaan tapahtui kymmenennellä väylällä?

Mikko Korhonen taistelee parhaillaan jatkoonpääsystä PGA Championshipissa. Korhonen aloitti toisen kierroksen perjantai-iltana Suomen aikaa lyömällä avauksen puskaan, josta teki dropin kautta tuplabogin. Sittemmin Korhonen teki pareja kunnes saapui kentän ensimmäiselle par-vitoselle takaysiltä lähdettäessä. 

Väylän 17 avaus päätyi vesiesteeseen oikealle. Päivän toisen dropin myötä tuli myös päivän ensimmäinen bogi. +3 tilanteessa kierrostaan ollut Korhonen tippui cut-rajan väärälle puolelle kun peliä oli pelaamatta kymmenen reikää. 

Väylällä 18 Mikko onnistui saamaan tärkeän par-pelastuksen parista metristä sisään. Korhosella ja Karri Kakolla lienee tarkka tieto, että cut-raja tulee olemaan 99% todennäköisyydellä par. 

Jälkimmäinen ysi (1-9) lähti liikkeelle niin hyvin kuin sen vain voi aloittaa! Korhonen painoi konservatiivisen avauksen väylään ja 140 metristä lähtenyt lähestyminen päätyi vajaan kahden metrin päähän! Tästä Mikko ei erehtynyt vaan teki päivän ensimmäisen birdien ja paransi päivän tuloksen takaisin +2:een. 

Kokonaistuloksessa par oleva Korhonen jakaa kisassa sijaa 63. Kahden kierroksen päätteeksi 70 parasta sekä jaetut sijat jatkavat viikonlopun peleihin. Korhonen on nyt pelannut 11 reikää ja on edelleen par-tuloksessa. 

Väylä 3 on helppo par-3, jossa nähdään paljon laadukkaita birdie-paikkoja. Väylät 4-6 ovat taas kentän vaikein osio, jonka selvittäminen par-tuloksilla on suuri taisteluvoitto. Toivottavasti Korhonen onnistuu kääntämään pelin ja saa punnerrettua nimensä kolmannen kierroksen lähtölistoihin! 

Kisan kärki on säilynyt muuttumattomana. Rickie Fowler on noussut kahden lyönnin päähän kärjessä olevasta Gary Woodlandista samaan tulokseen Brooks Koepkan kanssa. Tiger Woods on toista kierrosta ja kokonaistulosta -3, Rory McIlroy -2. Puolustava voittaja Justin Thomas löytyy tuloksesta -4 kokonaistulosta. 

Etsi luettavaa