Hyppää sisältöön

Korhonen säilytti katsekontaktin kärkeen

Mikko Korhonen pelaa hyvää golfia Marokossa.

Mikko Korhonen menettää hieman asemiaan Marokossa pelattavassa ET-kisassa. Nummelainen pelasi toisen kierroksen tulokseen yksi yli parin. Kisa on vielä kesken.

Mikko Korhonen jatkoi kelpo otteita Euroopan Tourilla. Korhonen pelasi toisen kierroksen tulokseen yksi yli parin. Yhteistuloksellaan yksi alle Korhonen säilytti kuitenkin näköyhteyden kärkeen, sillä  hänellä on vain viisi lyöntiä eroa kisaa johtavaan Francesco Laportaan.

Parhaimmillaan Korhonen käväisi kisassa kahdeksantena, mutta kaksi bogia takaysillä pudotti hänet jaetulle 19. sijalle. Griiniosumia Korhoselle kertyi melko vaatimattomasti kymmenen, mutta väyläosumat vasta kortilla olivatkin.

”Kolme väyläosumaa tänään, niillä ei kuuhun mennä. Tulos oli ansaittu tänään. Hyviä pareja taas melkoinen liuta ja birdie-paikat aika kortilla. Kenttä on tosi tiukka ja kaikki parin alitukset ovat hyviä. Tästä
eteenpäin!”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Kenttä on pitänyt hyvin pintansa, sillä väylät ovat kapeat ja raffit pitkiä. Kentän vaikeudesta kertoo paljon se, että kahden päivän jälkeen paras kierrostulos on 67. Siinä onnistui Itävallan Lukas Nemecz.

Kilpailua johtava Laporta on pelannut sangen vaatimattoman kauden tähän mennessä. Ennen tätä kisaa hän oli selvittänyt cutin ainoastaan kertaalleen. Viime viikolla hän kävi hakemassa vauhtia ja itseluottamusta Challenge Tourin Madridin-kisasta, jossa sijoittui hienosti neljänneksi.

25-vuotias pelaa tulokaskauttaan tourilla. Hän ansaitsi kortin viime syksyn karsinnoissa, joissa läpäisi kaikki kolme vaihetta. Mikäli italialainen pitää johtopaikkansa loppuun saakka, se olisi todellinen jymy-yllätys.

Kisa pelataan Rabatissa, Royal Golf de Dar es Salamin kentällä.


Kilpailua voi seurata Viasat Golfilta ja Viaplayltä.


 

Etsi luettavaa