Hyppää sisältöön

Korhonen: ”Rento fiilis ja löin jo eilen hyvin palloa”

Mikko Korhosella oli hymy herkässä torstaina.

Mikko Korhonen oli torstaina oivallisella pelipäällä Dohassa. Hän lähtee toiseen päivään ”kakkosruudusta”.

Seitsemän birdietä eikä yhtään bogia. Mikko Korhonen pelasi upeaa golfia torstaina, mutta ei oikein itsekään osannut kertoa sille tarkkaa reseptiä 65 lyönnin kierrokselleen.

”Vaikea sanoa (miten se näin hyvin lähti kulkemaan). Minulla oli aika rento fiilis ja löin jo eilen hyvin palloa”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Ennen kilpailua Korhonen valitteli väsymystä, sillä hän on ollut yhtä päätä reissun päällä jo kuukauden. Ahkeran harjoittelemisen sijaan hän valmistautui kisaa lepäämällä normaalia enemmän, ja ensimmäisen päivän perusteella se kannatti.

”Koitetaan vetää yhtä rennosti huomenna”, Korhonen kertoi.

Hyvät olosuhteet

Korhosta siivitti hyvään tuloksentekoon myös hyvät olosuhteet, sillä tuulta ei ollut nimeksikään. Hän myös onnistui kääntämään muutaman vaikean paikan edukseen.

”Putit upposivat aika kivasti. Hyviä paareja tein myös muutaman, ja momentum pysyi päällä”, Korhonen sanoi.

Kisan kärjessä on avauspäivän jälkeen Walesin Bradley Dredge. 43-vuotias walesilainen on kiertueen kestomenestyjiä ja kaksinkertainen voittaja.

Dredge pelasi tänään lyönnin Korhosta paremmin (64, -8). Eikä ihme, kun draivit onnistuivat miehellä näin hyvin:

Korhonen lähtee toiselle kierrokseleen perjantaina kello 5.30 Suomen aikaan. Mikko Ilosen starttiaika on puoli tuntia myöhemmin. Lahtelaisen tulos oli tänään +2, joten Ilonen saa kiriä huomenna tosissaan, mikäli mielii läpäistä cutin.

Seuraa kilpailua Viasatilta tai Viaplayltä
 

Etsi luettavaa