Hyppää sisältöön

Korhonen piti väliviikon mailoista: ”Carya on tosi hyvä kenttä minulle”

Mikko Korhonen pelaa neljän suurkisan putken kauden 2018 päätteeksi

Mikko Korhonen lähtee sijalta 40 European Tourin finaalirutistukseen. Luvassa on neljä viikkoa, joiden aikana on mahdollisuus saavuttaa paljon joulubonusta kauden päätteeksi.

Mikko Korhonen on hyvillä fiiliksillä ennen neljän viikon kisarupeamaansa. Kolme ensimmäistä viikkoa tulevat pitämään sisällään European Tourin finaaleita ja kirsikkana kakun päälle pelataan myös World Cup Melbournessa, johon Korhonen osallistuu Mikko Ilosen kanssa. 

Kisaa edeltävän viikon Korhonen otti rennosti ilman mailoja. 

”Carya on tosi hyvä kenttä minulle. Se vaatii tarkkaa avauspeliä ja hyvää lyömistä yleensäkin. Tänään pelasimme takaysin Tapsan (Pulkkanen) kanssa. Huomenna on vielä 18 reiän mittainen pro am edessä. Hyvä ensikosketus oli, vaikka en viime viikolla koskenut lainkaan mailoihin”, vuonna 2016 samalla kentällä pelatussa kilpailussa sijalle 31 sijoittunut Korhonen sanoi.

Kisarupeama on pitkä ja Korhonen tietää ettei turhaa höntyilyä kannata juuri harrastaa. Edellisen kerran samassa kisassa kaksi vuotta sitten pelasi eri Korhonen kuin nyt. Tänä vuonna vyöltä löytyy uran avausvoitto ja kolme muuta sijoitusta kolmen parhaan joukkoon. 

Hyvänä bonuksena voidaan pitää sijoitusta Race to Dubain 30 parhaan joukkoon. Se toisi automaattisesti paikan ensi vuoden British Openiin Royal Portrushiin. 

”Tavoite on vetää rennon railakkaasti ja ilman odotuksia kohti kärkeä. Niin sanotusti ilon kautta, muuten tulee pitkät neljä viikkoa. Kroppaa kuunnellen ja sitä hyvin huoltaen”, hän suunnittelee.

Mikko Korhonen lähtee avauskierrokselleen kello Suomen aikaa kello 10.50 ja Tapio Pulkkanen kello 10.20.

Turkish Airlines Openissa jaetaan seitsemän miljoonaa dollaria palkintorahaa. Suurimmat tähdet ovat Justin Rose ja Tommy Fleetwood. Kisan televisio Viasat Golf ja Viaplay suorina lähetyksinä. 

Etsi luettavaa