Hyppää sisältöön

Korhonen pettyi peliinsä: ”Kyllä tämä on nyt todella vaikeata”

Mikko Korhonen pelasi Ranskan avointen päätöspäivän tasaisesti par-tulokseen.

Mikko Korhonen aloitti Kiinassa pelattavan Shenzhen Internatiol -kisan vaisusti tuloksella 74. Huomenna hänen pitää parantaa, mikäli hän haluaa jatkoon.

12 paria, neljä bogia ja kaksi birdietä oli Mikko Korhosen saldo Genzon Golf Clubilla pelattavassa Euroopan Tourin kisassa.

Tulos riittää tässä vaiheessa päivää jaetulle 107. sijalla,  mutta se tulee vielä muuttumaan, mikäli kisaa päästään jatkamaan.

Kisa on nimittäin keskeytetty ”Vaarallisen tilanteen takia”. Vielä ei ole tarkempaa tietoa, onko keskeytyksen syy esimerkiksi ukkosilma. Alueelle oli ennustettu vesisateita.

Aamulla paikallista aikaa pelannut Korhonen oli pettynyt esitykseensä.

”Kyllä tämä on nyt todella vaikeata. Tuntuu, että on kokonaan eri mies pelaamassa, samanlaista kuin Marokossa. Olen ulkona pelistä koko ajan ja tuntuu, että lyön huonosti”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Aikaerollakin voi olla vaisuihin esityksiin tekemistä, sillä Suomen aikaa Korhonen lähti liikkelle noin kello kolme aamuyöllä. Huomenna luvassa on hivenen pidemmät yöunet, kun lähtö on ”vasta” 7.50 Suomen aikaa.

”Täytyy vain koittaa kääntää kurssia pikkuhiljaa. Se ei tule tapahtumaan hetkessä”, hän sanoi.

Kilpailu johtaa Bubba Watson. Yhdysvaltalainen megatähti pelasi kuusi alle parin (66). Mikko Ilonen ehti pelata viisi reikää, ennen kuin pelaajat kutsuttiin pois kentältä. Hän on tuloksessa par.

Tulospalvelu


Kilpailua voi seurata Viasatilta ja Viaplayltä


 

Etsi luettavaa