Hyppää sisältöön

Korhonen petasi itsensä hyviin asemiin ennen viikonloppua: ”Rohkeutta ja kärsivällisyyttä tarvitaan”

Mikko Korhonen onnistui perjantaina Intiassa erinomaisesti.

Mikko Korhonen paransi peliään toisella kierroksella ja nousi kymmenen parhaan joukkoon, kun kierros on iltapäivän lähtijöiden osalta vielä kesken.

Mikko Korhonen aloitti ja lopetti perjantain kierroksensa bogiin, mutta pelasi loput reiät viisi alle parin. Hän on nyt yhteistuloksessa -4 (71-69), mikä riittää tässä vaiheessa kierrosta jaettuun kahdeksanteen sijaan DLF Golf & Country Clubin kentällä.

Samalla hän petasi itsensä hyviin asemiin ennen viikonloppua, sillä kenttä on turkasen vaikea. Eroa kärkimies Julian Suriin on kuusi lyöntiä, mutta toiseen sijaan vain kolme.

Toinen kierros on kuitenkin vielä kesken, joten tilanne saattaa olla hieman toinen, kun kaikki pelaajat ehtivät maaliin. Korhonen käynnisti kierroksensa aamun ensimmäisissä ryhmissä kymppitiiltä. 

”Aloitin bogilla ja lopetin bogilla, mutta siinä välissä pelasin hyvin. Aika tasaisen varmaa pelaamista, ei suuria virheitä ja sain birdie-paikat käytettyä”, Korhonen luonnehti.

”Kaksi päivää vielä jäljellä. Rohkeutta ja kärsivällisyyttä tarvitaan, sillä kenttä testaa pelin tason aika kokonaisvaltaisesti.”

Suomalaisista kilpailuissa pelaavat myös Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen.  Samooja puristi etuysillä itsensä selvästi cut-rajan paremmalle puolelle. Kymppireiältä aloittanut turkulainen on tätä päivää tuloksessa kolme alle yhdeksän reiän jälkeen. Yhteistulos par riittää jaettuun 41. sijaan, kun ennustettu cut-raja on nyt noussut jo +2:een.

Pulkkanen on menettänyt mahdollisuutensa jatkoon, sillä hänen yhteistuloksensa on jo +11.

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa