Hyppää sisältöön

Korhonen pelasi parissa Qatarissa

Mikko Korhosella jää huomiselle hieman hiottavaa.

Mikko Korhonen lähtee finaalipäivään 13. sijalta 7 lyöntiä kärjen takaa.

Tulosseuranta

Mikko Korhosen 72 lyönnin kierros on kaukana huonosta, mutta kärkeen rymistellyt Korean Jeunghun Wang (-15) paineli Qatarissa 7 lyöntiä kovempaa. Korhoselle sattui etuysillä muutama kehnohko reikä, mikä riitti nollaamaan kierroksen 3 birdieä. Espanjalainen pelikaveri Jorge Campillo (-5) putosi listalla vielä enemmän, mikä saattoi osaltaan jarruttaa suomalaisenkin menoa. Korhonen kertoi kuitenkin, ettei kärkiryhmässä pelaaminen sinänsä lisännyt jännitystä.

”Hyvin rento fiilis oli kentällä. Kenttäpeli oli hyvää, mutta putti ei uponnut sitten yhtään”, Korhonen summasi tiedotteessa.

MIkko Korhonen lähtee sunnuntain kierrokselleen reilua tuntia ennen kärkiryhmää.

MIkko Korhonen lähtee sunnuntain kierrokselleen reilua tuntia ennen kärkiryhmää.

Getty Images

Korhosen peli ei lähtenyt missään kohtaa samanlaiseen lentoon kuin 65 lyönnin avauspäivänä, vaikka lyönnit lähtivät pääosin sinne minne pitikin. Huomiselle tarvitaan vain vähän ekstraa ja taululla saattaa hyvin olla huomattavasti enemmän punaista.

”Aina kun näytti vähääkään bogilta, se myös tuli. Nihkeä päivä”, Korhonen sanoi.

 

Kilpailua johtava Jeunghun Wang teki tänään sen, mitä Korhonen torstaina. 65 lyönnin bogey-free kierros oli päivän paras ja nosti korealaisen yksin kolmen lyönnin johtoon ennen pelikaveriaan Etelä-Afrikan Jaco van Zylia ja Espanjan Nacho Elviraa. Wang oli yksi johtoa jakaneista yhdeksästä pelaajasta ja ainoa, joka pystyi vielä kiristämään viikonlopulle. Erityisesti hänen lähestymisensä ja puttinsa venyttivät eroa kilpakumppaneihin. 

”En halua ajatella voittamista, vaan keskittyä omaan peliini”, Wang kertoi kierroksen jälkeen. ”Minulla on kyllä hyvät mahdollisuudet voittoon.”

Kärkiryhmä starttaa huomenna 11:05 Suomen aikaa. Mikko Korhonen puolestaan lähtee huomiselle päätöskierrokselle kello 09:48.

Jännittävää finaalipäivää voi seurata sunnuntaina Viasatilta ja Viaplaylta klo 11:00 eteenpäin.

Etsi luettavaa