Hyppää sisältöön

Korhonen paras suomalaisista Sisilian tuulisissa olosuhteissa

Avauspäivän jälkeen Mikko Korhonen on hyvissä asemissa Sisiliassa.

Mikko Korhonen lähti kovaa liikkeelle, mutta kahden reiän heikko jakso pudotti miehen kärkitaistelusta jaetulle 20. sijalle.

Mikko Korhonen iski golfin Euroopean Tourin Sisilian-kisassa ensimmäisellä kierroksella tuloksen 70 (-1). Se riittää tässä vaiheessa jaetulle 20. sijalle.

Korhonen sai unelma-alun tehtyään ensimmäiselle reiälle birdien ja toiselle eaglen. Neljän reiän jälkeen hän oli kierrostaan yksi alle parin.

Tulos piti aina reiälle 15 asti, mutta sillä Korhonen joutui taipumaan  tuplabogiin, kun hän löi pallon paksuun heinikkoon ja joutui turvautumaan droppiin. Kun seuraavalle reiälle syntyi bogi, hän olikin yhtäkkiä tuloksessa -1.

”Erikoinen kierros tänään. Lähti kovaa liikkeelle, ja ei niin hyvilläkin  lyönneillä syntyi tulosta. En oikeastaan koko päivänä ollut ihan parhaalla  tavalla pelissä sisällä”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

”Tuuli oli kovaa ja puhalsi useimmiten sivusta. Se sekoitti vähän  ajatuksia. Peli ei pysynyt ihan koko päivää kasassa, mutta hyvä taistelu  ja hyvä tulos. Jos ei ole ihan parhaassa vireessä, tällaisessa tuulessa on  vaikea pitää fokus koko päivän ajan. Positiivinen päivä ehdottomasti”, Korhonen kertasi.

Kisan muista suomalalaisista Kalle Samooja teki tuloksen 71/ par. Hän  jakaa sijaa 34. Tapio Pulkkanen 74/ +3 ja Oliver Lindell +4 (17 reikää) ovat tukalammassa tilanteessa. Samooja pelasi aamupäivällä, jolloin tuuli oli iltapäivää vähemmän.

Kilpailun kärkipaikkaa jakavat Tanskan Lucas Bjerregaard ja Englannin Ryan Evans. Miesten tulos on -6. Evansin suorituksen arvoa nostaa se, että hän pelasi iltapäivällä vaikeissa olosuhteissa.

Samoojaa lukuun ottamatta suomalaiset pelaavat perjantaina aamuryhmissä. Korhosen lähtöaika on kello 10.10 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

European Tourin kilpailut näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa