Korhonen ”Olen iloinen, että selvisin hengissä”

Mikko Korhonen nousi Espanjan kisan tavoin myöis Italiassa Race to Dubai-listalla

Mikko Korhonen pelasi hienon kilpailun Malesiassa ja nousi rahalistalla sijalle 52. Päällimmäisenä mielessä taisi kuitenkin olla henkiin jääminen.

Mikko Korhonen sijoittui Maybank Championshipissä jaetulle 20. sijalle. Kisa oli palkintopotiltaan tähän mennessä kauden suurin Euroopan Tourilla, joten Korhosen hyvä sijoitus tuli oikeaan paikkaan.

Korhonen pelasi päätöspäivänä tuloksen 68 lyöntiä, vaikka trooppiset olosuhteet Malesiassa ottivat voimille.

”Eilen sain jonkun lämpöshokin pelin jälkeen, olin ihan pois pelistä koko loppupäivän. Tärisin vaan peiton alla. Tänään aamulla oli vielä varsin heikko olo, mutta jotenkin se parani. Rankat olosuhteet. Olen iloinen, että selvisin hengissä”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Korhonen liikkui vaarallisilla vesillä jo eilen, sillä hän oli vahingossa astua kuningaskobran päälle. Vaikka käärmeen myrkky ei ole erityisen vahvaa, sitä löytyy niin paljon, että tarvittaessa käärme voi purressaan tappaa jopa elefantin.

Korhonen onneksi huomasi vaarallisen matelijan juuri ja juuri riittävän aikaisin, sillä se oli hänestä vain 20 sentin päässä.

Korhonen tienasi 20. sijastaan karvan alle 31 000 euroa. Yhteensä hänen ansionsa ovat tänä vuonna 73 500 euroa. Rahalistalla se riittää upeasti 52. sijaan.

Kisan voittanut Fabrizio Zanotti nousi nollilta rahalistan kakkoseksi. Hän tienasi voitostaan peräti 461 000 euroa. Rahalistan kärjessä on Englannin Tommy Fleetwood.