Korhonen nousi maailmanlistalla – Thomas top-teniin

Mikko Korhosella oli Malesiassa huono lopetus.

Mikko Korhonen on noussut golfin world rankingissa kaikkien aikojen parhaaseen sijoitukseensa. Nummelainen on tuoreimmassa rankingissa sijalla 258.

Mikko Korhonen sijoittui viime viikolla South African Openissa hienosti seitsemänneksi. Se tarkoitti myös nousua tänään päivittyneellä golfin maailmanlistalla, jolla Korhonen nousi 32 sijaa.

Korhosen sijoitus maailmanlistalla on 258:s, kun hänen aiempi paras noteerauksensa oli 264:s. Siihen hän ylsi lokakuussa sijoituttuaan Portugal Mastersissa upeasti kolmanneksi.

Henrik Stenson aloittaa Euroopan Tour -kautensa Abu Dhabissa.

Getty Images

Korhonen on listan toiseksi paras suomalainen, sillä Mikko Ilonen pitää listalla sijaa 210. Ilonen aloittaa kautensa tällä viikolla Abu Dhabissa, johon osallistuu sangen nimekäs osanottajakaarti. Esimerkiksi viimevuotisista major-voittajista paikalla on peräti kolme: Henrik Stenson, Dustin Johnson ja Danny Willett.

Myös Rory McIlroy on ilmoittautunut mukaan, mutta loukkasi viime viikolla selkäänsä Etelä-Afrikan kisassa, joten hänen osallistumisensa on hivenen epävarmaa.

Thomas nousi kahdeksanneksi

No filters needed at Kapalua for the @pgatour_toc ??

Video, jonka Justin Thomas (@justinthomas34) julkaisi 2. 01ta 2017 klo 15.01 PST

Maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon nousi ensimmäistä kertaa urallaan Justin Thomas, joka voitti kaksi PGA Tourin kisaa peräkanaa. Kun viime viikolla hänen sijoituksensa oli 12:s, uusi noteeraus on kahdeksas.

Listaykkösenä jatkaa Jason Day ennen McIlroyta, Johnsonia ja Stensonia.

Golfin maailmanlista

Seuraa Abu Dhabin kilpailua ja Euroopan Touria Viaplayllä ja Viasat Golf -kanavalla