Hyppää sisältöön

Korhonen näyttää pelaamisen mallia – historian parhaalla Ryder Cup -pelaajalla jauhot suussa!

Mikko Korhonen marssii pian Sergio Garcian yli

Mikko Korhonen on takonut uransa aikana tuhansia palloja Malmin hallin pressuun. Vaikka vastassa on yksi historian parhaista golfareista Sergio Garcia, on Korhosen tasaisuus lyömässä kautta aikojen Ryder Cup -pelaajalle jauhoja suuhun!

Se on totta. Mikko Korhonen näyttää kärkiryhmässä miten golfia pelataan vaikealla kentällä yhdessä kauden suurimmista kisoista. Sergio Garcia ja Louis Oosthuizen ovat näyttäneet takaysillä oppipojilta Malmin hallin seiniä läpi uransa kuluttaneen Korhosen käsittelyssä. 

Ryysyistä rikkauksiin voi olla turhaa amerikkalaista romantisointia, mutta täysin aiheellista. Mikko Korhonen on juonut Juhlamokkaa pahvimukista kun ulkona on tuivertanut lumimyrsky ja parikymmentä astetta pakkasta. Samaan aikaan Sergio Garcia on todennäköisesti sovitellut Floridassa uutta Tag Heueria ranteeseensa lyöden palloja huippurangella TrackManiin. 

Korhonen on kovalla työllä, hiellä ja kyyneleillä rakentanut pelinsä niin kestäväksi, että toista päivää kärkiryhmässä peräkkäin Sergio Garcian kanssa pelavaava helsinkiläinen näyttää paljon vakuuttavemmalta kuin Mastersin vuonna 2017 voittanut Garcia. 

Ero kerkesi kasvaa Korhosen ja Garcian välillä jo viiteen lyöntiin, mutta Korhonen on tavoilleen uskollisesti ”grindannut” itsensä takaisin espanjalaisen kantaan. Kun kolmatta kierrosta on jäljellä kolme reikää on kärkikaksikon ero vain kaksi lyöntiä! 

Kolmas pyörä kärkiryhmässä, Louis Oosthuizen on näyttänyt Korhosen käsittelyssä täysin aloittelijalta. Korhonen on noussut jo Oosthuizenin ohi ja on yksin toisella sijalla. Oostie on toki vain lyönnin Korhosta ja kolme lyöntiä Garciaa perässä. 

Kolmen viimeisen reiän panos on merkittävä. Onko eroa lainkaan, vai kasvaako se yli kahteen lyöntiin? Joka tapauksessa luvassa on äärimmäisen upea sunnuntaitaistelu Nedbank Challengen voitosta. Ja voitosta on mukana pelaamassa Malmin hallilla pahvimukista usein edelleenkin kahvia juova lyöntikone Mikko Korhonen! 

Korhosen takaysin kiri lähti väylältä kymmenen. Hän teki birdiet takaysin molemmille par-vitosille. Garcia ei saanut birdietä kummalekaan, vaan hyytyi yhteen bogiin väylällä 13. 

Kannattaa kääntää Viasat Golfin tai Viaplayn kanava päälle. Suomalaisessa golfissa saatetaan nähdä historian suurin voitto. Ainakin jos Mikko Korhonen jatkaa yhtä varmaa naputtamista Sun Cityn vaikealla kentällä! 

Etsi luettavaa