Hyppää sisältöön

Korhonen matkusti Hollantiin 13 tuntia: ”Lentokoneen kanssa vähän ongelmaa”

Viime viikolla Mikko Korhonen oli ainoa suomalainen

Mikko Korhosen matkanteko Hollantiin venyi, kun lentokone joutui kääntymään takaisin ilmeisesti teknisen vian takia.

Mikko Korhonen on yksi neljästä suomalaisesta, joka ottaa osaa Hollannissa torstaina käynnistyvään KLM Openiin. Hänen matkansa puukenkämaahan alkoi kuitenkin kaikkea muuta kuin hyvin.

Korhonen nimittäin kertoo tiedotteessa, että Hollantiin matkalla ollut lentokone joutui palaamaan takaisin Helsinkiin, kun siinä ilmeni jonkinasteinen vika.

”Lentokoneen kanssa oli vähän ongelmaa ja reissu venyi 13 tunnin mittaiseksi. Helsingistä noustiin hyvin ilmaan, mutta Tukholman kohdalla käännyttiin ympäri ja palattiin takaisin. Neljän tunnin odottelun jälkeen päästiin takaisin ilmaan”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Näin Korhonen pääsi kisapaikalle vasta tiistai-iltana ja tutustuminen kenttään ja ainoastaan yhdeksän reiän mittaiseksi, jonka hän kiertää tänään.

Hyviä muistoja Hollannista

Korhonen on osallistunut Hollannissa pelattavaan golfin Euroopan kiertueen KLM Open -kilpailuun kuusi kertaa ja joka kerran hän yltänyt jatkoon. Paras sijoitus, seitsemäs sija, on kolmen vuoden takaa. Silloin pelattiin Kennemerin kentällä. Nykyisellä kisakentällä, Spijkin kaupungissa sijaitsevalla The Dutchilla, Korhonen on ollut parhaimmillaan  kymmenes.

”Kentät ovat täällä aina hyviä. Kiva pelata ja helppo viihtyä, KLM Open on hieno kilpailu. Sää on sitten aina vähän kysymysmerkki”, Korhonen sanoi. ”Tavoite on parantaa tekemistä viime viikosta, sen kummempia tulostavoitteita en aseta”, hän kertoi.

Kilpailussa jaetaan palkintorahaa 1,8 miljoonaa euroa. Mukana ovat suomalaisista myös Mikko Ilonen, Tapio Pulkkanen ja Kim Koivu.

Suomalaisten lähtöajat torstaina (Suomen aikaa):

  • Tapio Pulkkanen 10.35
  • Kim Koivu klo 10.45
  • Mikko Korhonen klo 14.55
  • Mikko Ilonen klo 15.05

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa