Hyppää sisältöön

Korhonen löi flunssan pois: ”Tekeminen tuntui jopa yllättävän hyvältä”

Mikko Korhonen ja Karri Kakko tavoittelevat hyvää kisaa Etelä-Afrikasta

Mikko Korhonen aloittaa kauden toisen kilpailunsa huomenna Etelä-Afrikassa. Ensimmäinen kisa toi lupaavasti sijoituksen 13.

Mikko Korhonen vietti joulunaikaa pienessä flunssassa. Hän kävi lyömässä palloja ja karisteli flunssan pois. Nyt mies on kerennyt kalenterivuoden ensimmäiseen kisaan Etelä-Afrikkaan, jossa hän on Tapio Pulkkasen tavoin menestysnälkäisenä. 

”Olin joulun jälkeen sairaana, kunnon flunssa iski joululomilla, enkä pystynyt ihan suunnitelmien mukaan treenaamaan. Ehdin kuitenkin lyömään hallissa ruosteet pois ja tekeminen tuntui jopa yllättävän hyvältä.”

Korhonen matkasi Etelä-Afrikkaan sunnuntaina. Pieni totuttelu korkeaan ilmanalaan ja lämpöön vaatii pari päivää.

”Täällä kisapaikalla on kolme täyttä päivää hyvää aikaa treenata. Sen verran aikaa se vaatii, että tunne ja tuntuma pienen tauon jälkeen palautuvat. Kentälle mennään vasta huomenna, nyt on haettu lyöntiä rangella. Kelit täällä ovat mukavan kesäiset, 25–35 astetta lämpöä”, Korhonen jatkoi tiedotteessa.

Korhonen aloittaa ensimmäisen kierroksensa kello 12.20 kentän kymppiväylältä. Tapio Pulkkanen aloittaa kymmenen minuuttia myöhemmin ykköseltä. 

Etsi luettavaa