Hyppää sisältöön

Korhonen läpäisee cutin Abu Dhabissa

Mikko Korhonen oli perjantaina par-kunnossa.

Mikko Korhosen huima vire laantui hieman perjantaina Abu Dhabissa. Korhonen pelasi kuitenkin pariin ja lähtee kelpo asemista viikonlopulle.

Mikko Korhonen on jo ehtinyt pelata toisen kierroksensa Euroopan Tourin Abu Dhabin osakilpailussa. Korhonen pelasi tänään pariin ja on yhteistuloksessa neljä alle parin (72-68).

”Vähän oli vaikeuksia tänään. Birdie-paikat olivat vähissä. Vähän huonoja mittoja löin koko ajan, linjat olivat hyviä. Ihan hyvä ’huono’ kierros kuitenkin”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Vielä etuysin jälkeen Korhonen oli yhden alle parin. Takaysillään eli rei’illä 1-9 Korhonen teki kahdeksan paria, kunnes putki päättyi viimeisen reiän harmittavaan bogiin.

”Tehot on vähän hukassa, rentoutta kaipaan lisää. Koitetaan parantaa viikonloppuna napsu!”

Korhosella ja muilla tänään aamupäivällä pelanneilla oli hieman huonoa tuuria kelin suhteen, sillä tänään sää aamulla oli tuulinen, kun eilen aamulla keli oli tyyni ja muutenkin täydellinen tuloksentekoon.

Kova tuuli ei kuitenkaan vaikuttanut kaikkien peliin tänään. Esimerkiksi Korhosen pelikaveri, aussiamatööri Curtis Luck kiersi kentän seitsemän alle parin. Hän nousi kisassa kymmenen parhaan joukkoon, kun toinen kierros on vielä kesken.

Cabrera Bello kärjessä

Myös Rafa Cabrera Bello onnistui. Hän on yhteistuloksessa -11 (67-66) ja siirtyi kisassa kärkeen. Hän oli syystä tyytyväinen peliinsä.

Tommy Fleetwood on lyönnin päässä. Korhosella on kärkeen tässä vaiheessa kisaa seitsemän lyöntiä kurottavaa.

Mikko Ilonen on parhaillaan etuysillä ja kierrostaan harmittavasti yhden yli parin. Ennustettu cut-raja kulkee parissa, joten Ilosen pitäisi hieman petrata peliään, jotta mielisi jatkoon kisassa.

Tulospalvelu

Seuraa kilpailua Viaplayltä ja Viasat Golf -kanavalta

 

Etsi luettavaa