Hyppää sisältöön

Korhonen: ”Kova fieldi ja hyvä niin!”

Mikko Korhonen starttaa huomenna kauden toiseen kisaansa.

Mikko Korhonen aloitti kauden hyvin Etelä-Afrikassa. Sieltä hän ehti Abu Dhabiin jo maanantaiksi, jossa alkaa torstaina tähtiä vilisevä kisa.

Mikko Korhonen pelaa kauden toisen kilpailunsa golfin Euroopan kiertueella tällä viikolla Abu Dhabissa. Viime sunnuntaina päättyneessä kauden avauskilpailussaan Etelä-Afrikassa hän sijoittui hienosti seitsemänneksi. Huomiota on herättänyt Korhosen epäonninen lyönti päätöskierroksella, kun eaglen ponnahti ulos reiästä.

”Oli kyllä hyvä startti kauteen. Aika paljon olen saanut viestejä ihmisiltä, kiitos niistä! European Tourin videollakin taitaa olla aika hyvin katsojia, olisiko 300 000”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Abu Dhabissa viivalla on mukana esimerkiksi Henrik Stenson, Danny Willett ja Dustin Johnson sekä Rickie Fowler ja Martin Kaymer. (Tässä kuumimmat ryhmät)

”Kova fieldi (osallistujalista), ja hyvä niin. Ihan hyvä fiilis, tänään lähti jo lyönti ihan hyvin, maanantaina olin vielä aika pihalla”, hän sanoi tiistaina.

Viime vuonna Korhonen aloitti kautensa juuri Abu Dhamissa. Tuolloin hän sijoittui kisassa 69:nneksi. Avauspäivänä peli kulki hyvin, mutta viimeiset kolme päivää menivät yli parin.

”Tykkään kentästä. Se on haastava ja raffia on jonkun verran. Väylillä kun pysyy, niin hyvä tulos on käden ulottuvilla”, hän arvioi.

Korhonen lähtee matkaan kello 10.45 Suomen aikaa. Kilpailun toinen suomalainen Mikko Ilonen starttaa jo ennen kukonlauloa (klo 5.30). Lue, keiden kanssa suomalaiset pelaavat.

Seuraa kilpailua Viasat Golf -kanavalta tai Viaplayltä

Etsi luettavaa