Hyppää sisältöön

Korhonen korkkasi kauden par-tuloksella

Mikko Korhonen aloitti kauden 2017 par-tuloksella.

Viisi lyöntiä erottaa Mikko Korhosen ja Rory McIlroyn South African Openissa avauspäivän jälkeen.

Mikko Korhonen avasi uuden golfkauden tänään Etelä-Afrikan perinteisessä South African Openissa. Korhonen pelasi avauskierroksen par-tulokseen, mikä tässä vaiheessa jaettuun 52:nteen sijaan. Avauskierros on vielä kesken.

”No jännäähän se oli, mutta mukavaa! Ihan ok kierros, sanoisin”, Korhonen kuvaili kauden avaustaan tiedotteessaan.

Kenttä vaatii tarkkuutta

Kymppireiältä startannut suomalainen aloitti kisan birdiellä ja pelasi etuysinsä yksi alle parin tehtyään bogin 12. reiälle ja birdien 15. reiälle.

Korhosen takaysin alku meni kehnommin, sillä hän teki bogit ykköselle ja neloselle. Kuutos- ja seiskareikien perättäisten birkkujen jälkeen nummelalainen pinnisti parin alapuolelle, mutta bogi kasille pudoti hänet taas par-tulokseen.

Korhonen pitää Glendowerin kentästä, joka vaatii pelaajilta tarkkuutta. Esimerkiksi viheriöt ovat pienikokoisia, eikä avauksissakaan ole liiemmin tilaa. ”Löin vähän sinne sun tänne, mutta missit eivät olleet isoja. Putteja meni myös ohi aika liuta. Etuysin par-viitoset mokasin. Löin kakkosella veteen, mutta sain siihen hyvän parin, ja kasilla olin kahdella griinibunkkerissa ja siitä bogi.”

”Hyvä tunne on päällä ja tästä vähän terävöitetään joka päivä”, hän suunnitteli.

McIlroy toisena

Kisaa johtaa tässä vaiheessa Etelä-Afrikan Trevor Fisher jr, joka pelasi 66 (-6). Kisan kuumin nimi on Rory McIlroy, joka on lyönnin kärkeä perässä tuloksella 67.

McIlroy nousi jälleen otsikoihin olympiagolfin tiimoilta, koska sanoi medialle, ettei aio osallistua olympialaisiin myöskään Tokion kisoissa 2020.

Etsi luettavaa