Hyppää sisältöön

Korhonen kirkkaasti jatkoon, Iloselle ensimmäinen karsiutuminen

Golf

Mikko Korhonen paransi lyönnillä ja eteni kirkkaasti jatkoon Perth International -kisassa Australiassa. Sen sijaan Mikko Ilonen jäi kauaksi jatkopaikasta. Kisaa johtaa Peter Uihlein Yhdysvalloista.

Kahdesta edellisestä kisasta viikonlopun kierroksilta karsiutunut Mikko Korhonen sai balsamia haavoilleeen Australiassa. Korhonen selvitti cutin kirkkaasti ja jakaa 25. sijaa Lake Karrinyupin kentällä käytävässä Euroopan Tourin kilpailussa.

Korhonen teki kolme birdietä ja vain yhden bogin. Nummelalaisen yhteistulos on kolme alle parin (71, 70).

”Vähän samaa kaavaa menee, alkuun oli taas tosi hyvää, mutta jossain vähän katoaa paras tunne. Ihan hyvin peli nyt pysyi kasassa, vaikka takaysi meni taas vähän taistelun puolelle”, Korhonen kuvaili kierrostaan.

”Kyllä se tästä pikku hiljaa. Lyömisessä oli jo tosi hyviä tuntemuksia!”

Korhonen oli iskussa erityisesti viheriön ympärillä, sillä hän onnistui tekemään parin jokaisella viidellä yrityksellään, kun hänen lähestymisensä ei ollut osunut viheriöön. Mukaan mahtui myös yksi sand save.

Iloselle vapaa viikonloppu

Mikko Ilosen hyvä putki päättyi Australiassa. Ilonen oli selvittänyt cutin tähän mennessä jokaisessa tämän kauden kisassaan, mutta lahtelainen ei saanut peliään kulkemaan oikein missään vaiheessa.

Ilonen pelasi molemmat kierroksensa tulokseen 74. Lopullisesti hän menetti mahdollisuutensa 15. reiältä alkaneeseen kolmen bogin putkeen.

”Hienon avauksen jälkeen (15. reikä) löin täyden topin hybridilläni. Reiältä kirjattiiin korttiin lopulta bogey, mahdollisuudet jatkoon sulivat käytännössä siihen”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

Ilosen yhteistulos oli neljä yli parin, kun cutin olisi läpäissyt neljä lyöntiä paremmalla tuloksella.

”En ollut fyysisesti ihan parhaassa tikissä, esitys oli melkoisen lattea. Kenttä on hieno, voin kuvitella tulevani tähän kisaan uudemmankin kerran.”

Kärjessä porhaltavat Uihlein ja Rumford

Kisan kärki menee tuloksessa -11. Johtoasemassa ovat Yhdysvaltain Peter Uihlein ja Australian Brett Rumford.

 

Rumford pelasi tänään hyvällä itseluottamuksella. Harva pelaaja pyytää tällaisesta paikasta caddietään ottaamaan lipun pois reiästä.

 

Kolmanneksi nousi Etelä-Afrikan Louis Oosthuizen, joka pelasi tänään huikean kierroksen 64 eli kahdeksan alle parin. Hyvä tulos ei ole ihme, sillä Oosthuizen upotti eilen tällaisia putteja.

 

Eikä Ooshuizenin lähestymislyönneissäkään ollut mitään vikaa.

 

Tähän mennessä ET:llä on pelattu kymmenen kisaa, joista kahdeksassa voitto on mennyt joko Etelä-Afrikkaan tai Australiaan.

Kisaa voi seurata Viaplayltä ja Viasat Golfilta. Tänä viikonloppua Viaplaytä voi katsoa ilmaiseksi osoitteessa viaplay.fi/vapaakatselu

Etsi luettavaa