Hyppää sisältöön

Korhonen kasvattaa johtoaan Itävallassa!

Mikko Korhonen teki tänään harmittavasti kaksi tuplaa.

Mikko Korhonen on kuin kotonaan Shot Clock Mastersin kärjessä. Ensimmäiset 45 reikää ovat sujuneet ilman bogeja.

Mikko Korhosen (-12) menestys Itävallassa jatkuu. Kolmas kierros käynnistyi terävästi Korhosen naulatessa ykkösellä ja kolmosella wedgelyöntinsä lippuun kiinni. Kaksi ensimmäistä birdietä nostivat tuulisessa kelissä johdon kolmeen lyöntiin. 

Kovassa tuulessa Korhonen on pelannut rauhallista ja virheetöntä peliä. Nopealla laskennalla Korhonen ei ole missannut väylää semiraffia kauemmas ja osunut myös jokaiseen viheriöön. 

Päivän kolmas birdie syntyi kentän yhdeksännelle väylälle. Korhonen on täten pelannut ensimmäiset kaksi ja puoli kierrosta tehden 12 birdietä ja 33 paria. Johtoasema on tässä vaiheessa kaksi lyöntiä tanskalaiseen Jeppe Huldahliin

Tapio Pulkkanen pelasi aamuryhmissä kolmannen kierroksensa. Heikosti käynnistynyt kierros sai tähtihetkensä lopussa kun Pulkkanen teki neljän birdien putken väylillä 14-17. Päivän tuloksksi muodostui 69 (-3), joka nosti Pulkkasen jakamaan sijaa 18. Sijotus tulee vielä muttumaan kun iltaäpäivän pelaajat taistelevat tuulen keskellä. 

”Kyllä peli tuntuu hyvältä tällä hetkellä. Vähemmän sähellystä tänään ja hyvä tulos loppuun. Vaikein juttu on varmasti kovenevat griinit tällä hetkellä. Alkaa paikoitellen olla melko betonia”, Pulkkanen viestitti kierroksensa jälkeen.

Kalle Samooja ei ole saanut birdiehanojaan auki vanhaan malliin. Kalle pelasi etuysin +1 tehtyään yhdeksännelle päivän ainoan birdien. Sittemmin korttiin tuli tupla ja bogi väylillä 11 ja 12. Kalle on yhteistuloksella par kisan sijalla 49.

Etsi luettavaa