Hyppää sisältöön

Korhonen johtoasemasta viikonlopulle

Mikko Korhonen pelaa viikonloppuna voitosta.

Qatar Masters on huipputasainen, sillä Mikko Korhosen kanssa kärkisijaa jakaa peräti kahdeksan muuta pelaajaa.

Mikko Korhosen johto piti iltaan asti Qatar Mastersissa. Nummelalainen on yhteistuloksessa -8 (65-71), mutta niin on peräti kahdeksan muutakin kilpakumppania.

Korhonen starttasi tänään kisaan aikaisin aamulla. Herätyskello soi jo hyvissä ajoin ennen kukonlaulua, sillä lähtöaika hänellä oli klo 6.30. Se näkyi aamulla peliesityksessä.

”Usko oli siellä tänään välillä koetuksella, mutta ehjin nahoin selvittiin maaliin. Oli aika hapokas herätys kello 4.15. Kroppa ei oikein auennut ollenkaan, palautuminen jäi selkeästi liian lyhyeksi ja unet olivat huonot”, Korhonen kommentoi.

Korhonen päätti tänään pelipäivän ensimmäisten joukossa, joten huomenna hän pääsee puolustamaan kärkisijaansa virkeänä.

”Viikonloppuun on kuitenkin hyvät asemat ja se on pääasia. Nyt ehtii kyllä palautumaan ja saamaan paikat auki huomiselle”, Korhonen suunnitteli.

Viimeisessä ryhmässä matkaan

Lauantain kierrokselle Korhonen lähtee viimeisessä ryhmässä yhdessä Jorge Camillon kanssa. He lähtevät liikkeelle klo 11.15 Suomen aikaa. Camillo, 31, sijoittui viime vuonna Race-to-Dubai-rankingissa 42:nneksi, mutta ei ole vielä voittanut urallaan Euroopan Tourin kilpailua.

Kärkisijan Korhosen ja Camillon kanssa kisassa jakavat muun muassa Jaco van Zyl, Andy Sullivan, Bradley Dredge ja Kiradech Aphibarnrat, joka on ollut viime aikoina loistovireessä.

Kilpailu on kuitenkin äärimmäisen tasainen, sillä kaikki kisassa jatkoonpäässeet pelaajat ovat kuuden lyönnin sisällä toisistaan.

Ilosen Caddie otti syyn niskoille vesiestelyönnistä

Mikko Ilonen saa levätä koko viikonlopun, sillä hänen kisansa päättyi kahteen kierrokseen tuloksella +4 (74-74).

”Sain birdien tehtyä toisella viheriöllä. Nousu kaatui kuitenkin pariin helppoon hassiin, tuloksenteko ja jatkomahdollisuudet kaatuivat niihin. Toinen puolisko oli huonoa, tuli yksi vesipallokin, jonka caddieni Jason otti miehekkäästi omaan piikkiinsä. Pirteämmällä jalalla pitää päästä liikkeelle harjoituspäivin ja seuraavaan kisaan”, Ilonen sanoi tiedotteessaan.

Ilonen on aloittanut kautensa kahdella putoamisella cutista.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata Viasatilla ja Viaplayllä
 

 

Etsi luettavaa