Hyppää sisältöön

Korhonen jatkoi tasaisella linjalla

Mikko Korhonen ei ollut vireessä vuoden ensimmäisessä European Tourin kilpailussaan.

Mikko Korhosen tulossarja jatkuu tasaisena Saudi-Arabiassa. Helsinkiläinen pysyy tulosten ja sijoitusten myötä kiinni paikassa 20 parhaan joukkoon rahakkaassa kilpailussa.

Mikko Korhonen ei varsinaisesti ole lähtenyt lentoon Saudi-Arabian European Tourin osakilpailussa. Tulossarja on kolmen kierroksen jälkeen 68-69-68 (-5), joka oikeuttaa sijaan 19 kun kolmas kierros on vielä kesken. 

Kaikki tilastomerkinnät birdieiden ja bogien myötä ovat tulleet kolmen ensimmäisen päivän aikana väylillä 4-14, kunnes lopulta viimeisellä reiällä lauantaina Korhonen rikkoi taian. Tähän kentän jaksoon mahtuu 11 birdietä ja seitsemän bogia. Jokainen bogi on tullut par-nelosella. Lauantaina korttiin merkattiin viisi birdietä ja kolme bogia. (viimeinen ei kerennyt vielä alla olevaan kuvaan). 

Kisan kärjessä etenee Dustin Johnson, joka on kokonaistuloksessa -14. Käytännössä ainoa uhkaaja Dustinille tuntuu olevan viime viikon antisankari Haotong Li, joka on kahden lyönnin päässä tuloksessa -12. 

Kolmantena oleva Tom Lewis (-11) ei voi enää parantaa tulostaan tänään, sillä hän on pelannut kierroksensa loppuun upealla tuloksella 62 (-8). 

Kisassa jaetaan 3,5 miljoonaa dollaria palkintorahaa ja suuri määrä world ranking -pisteitä. Korhonen voi sunnuntaina taistella jopa paikasta kympin sakkiin, johon on matkaa vainkaksi lyöntiä. 

Etsi luettavaa