Hyppää sisältöön

Korhonen jahtaa tosissaan kärkipaikkaa – jota pitää hallussaan Pulkkanen

Mikko Korhosen putteri on ollut tulikuumana Etelä-Afrikassa.

Joburg Openia johtava Tapio Pulkkanen valtasi television aamupäivällä. Nyt Mikko Korhonen saa ruutuaikaa Viasatilla ja Viaplayllä. Hän on kisassa kolmantena.

Suomalaisilla on Joburg Openissa hyvin pullat uunissa, kun toinen kierros on kesken Etelä-Afrikassa. Kärjessä on Tapio Pulkkanen (-14), kun jaetulla kolmannella sijalla on Mikko Korhonen (-12).

”Kyllähän tossa hyvä tunnelma oli vedellessä. Totta kai on uusi tilanne olla uuden kiertueen kärkikahinoissa, mutta aikalailla sama tunne kuin viime kaudellakin! Samaa meininkiä lähden hakemaan viikonlopulle”, Pulkkanen sanoi GoGolfille kierroksen jälkeen.

Korhonen oli samassa tilanteessa vielä kaksi reikää ennen kierroksen loppua, mutta ei onnistunut ottamaan iloa irti birdie-rei’istä. 17. reiälle tuli kolmen putin par ja päätösreiälle hän teki parin hyvän chipin jälkeen.

Erityisen hyvin Korhosella sujui takaysi, jonka ensimmäiset seitsemän reikää hän on pelannut upeasti viisi alle parin. Etuysin hän pelasi yhden alle tehtyään birdien avausreiälle.

Lindell pettyi tulokseensa

Oliver Lindell on ehtinyt jo maaliin. Hän pelasi tuloksen +1 ja putosi tulokseen -5. Hän jakaa tässä vaiheessa 35. sijaa, joten huonosti ei ole pelit sujuneet varusmiespalvelustaan suorittavalla porvoolaisellakaan, vaikka mies olikin pettynyt kierroksen jälkeen.

”Lyöntipelini ei onnistunut tänään, virheitä tuli enkä niitä saanut niitä korjattua koko kierroksen aikana”, Lindell kertoi tiedotteessaan.

Lindellin caddiena kisassa on Golfliiton entinen hallituksen jäsen Harri Marjala.

”Huh, huh mikä päivä”,  Marjala sanoi. ”Avauksista monet metsän puolelle, jopa epäonneksemme puiden taakse eikä ollut mahdollisuutta griinille. Viimeinen 110-metrinen käsittämättömästi viisnelosella 15 metriä pitkäksi, jolloin birdie muuttui bogiksi.”

Kierroksen alku lupasi parempaa, sillä Lindell teki reiälle eagle. Kolmosreiällä porvoolainen kuitenkin löi pallon vesiesteeseen ja korttiin merkattiin tuplabogi. Bogeja Lindell teki yhteensä viisi. 

Kalle Samoojan kohtaloksi koitui pudota jatkosta tuloksella +1.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa