Hyppää sisältöön

Korhonen ja Pulkkanen avauspäivän parhaat suomalaiset Scottish Openissa: ”Tästä on hyvä jatkaa huomiselle”

Mikko Korhonen pelasi takaysinsä neljä alle parin ja pinnisti jatkoon.

Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen jakavat 45. sijaa Scottish Openissa. Sami Välimäki on lyönnin päässä cut-rajasta.

Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen pelasivat Scottish Openin avauskierroksella tulokse 69 (-2).  Erittäin kovatasoisessa kilpailussa tulos riittää avauskierroksen jälkeen jaettuun 45. sijaan. 

Pulkkanen teki neljä birdieä ja kaksi bogia, Korhosen kierros oli hieman tasaisempi, birdiejä syntyi kolme ja bogeja ainoastaan yksi.

”Ihan ok rundi tänään. Vakaata pelaamista kokonaisuudessaan. Ihan hirveästi ei ollut hyviä birdiepaikkoja kylläkään. Vähän täytyy rauta- ja wedgelyöntejä vielä terävöittää. Keli oli täydellinen, ei juuri tuulta ollut. Tästä on hyvä jatkaa huomiselle”, Korhonen kommentoi.

Jatkokierroksille tullaan vaatimaan kahden kierroksen jälkeen parin alitusta vähintään kolmella, todennäköisesti neljällä lyönnillä. Kisan kärjessä höyryävät englantilaispelaajat, joita mahtuu seitsemän parhaan joukkoon viisi. Parhaana heistä kisaa johtava Jack Senior, joka pelasi tuloksen 64 (-7).

Seniorista lyönnin päässä ovat Lee Westwood ja Justin Thomas (65). Neljättä sijaa jakavat muun muassa maailmanlistan ykkönen Jon Rahm, Ian Poulter ja Tommy Fleetwood.

Myös Sami Välimäki onnistui alittamaan parin. Hän jakaa sijaa 73 tuloksella 70 (-1). Kalle Samoojan päivä oli synkähkö, kun neljän bogin vastapainoksi syntyi vain yksi birdie. Tulokseksi muodostui näin 74 (+3)

Korhonen, Pulkkanen, Samooja ja Välimäki pelasivat torstaina iltapäiväryhmissä. Perjantaina suomalaiset ampaisevat kentälle aamulla.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä

Etsi luettavaa