Hyppää sisältöön

Korhonen jättää Skotlannin-kisan väliin: ”Loman tarpeessa”

Ahkera kilpaileminen vaati veronsa.

Mikko Korhonen pelasi loistavan kesäkuun, mutta nyt tankki on tyhjä.

Yksi voitto ja kakkossija kesäkuussa nostivat Mikko Korhosen maailmanlistalla sadan parhaan joukkoon ja ehdolle European Tourin kuukauden pelaajaksi.

Kaksi heinäkuussa pelattua Rolex Seriesin kilpailua Ranskassa ja Irlannissa päättyivät kuitenkin karsiutumiseen viikonlopun kierroksilta. Tällä viikolla pelattavaan Scottish Openiin Korhonen ei osallistu lainkaan, vaikka alkuperäiseen pelisuunnitelmaan kuului kisaan osallistuminen.

Korhonen perui ilmoittautumisensa, koska ahkera kilpaileminen on vaatinut veronsa.

”Ei mitään kremppaa, tankki vaan on ihan tyhjä. Olin loman tarpeessa”, Korhonen viestitti GoGolfille.

Korhosen onkin nyt tarkoitus pitää kisatauko kuukauden verran. Seuraava kisa, johon hän saattaa osallistua, on elokuun 9.-12. päivä pelattava US PGA Championshipissä.

”Vielä ei ole tietoa, aukeaako sinne paikka”, Korhonen kertoi.

Yleensä PGA Championshipiin on kutsuttu kaikki heinäkuun lopulla maailmanlistan sadan parhaan pelaajan joukossa olevat pelaajat, mikä 156 pelaajan kattaus ei muuten täyty. 

Tänään julkaistulla tuoreella maailmalistalla Korhosen sijoitus oli 103:s. European Tourin rankingissa Korhonen on sijalla 37.

Yhteensä Korhonen on pelannut tällä kaudella 16 kilpailua, kun viime vuonna samaan aikaan hän oli ottanut osaa yhteensä 14 kilpailuun. Korhosen kisatahti on siis ollut aavistuksen tiiviimpi tänä vuonna.

Maailmanlista

 

Etsi luettavaa