Hyppää sisältöön

Korhonen iski holarin ja voitti auton

Mikko Korhonen teki holarin ja voitti kiinaisen katumaasturin.

Mikko Korhonen lähti aikaisin tänä aamuna taistelemaan jatkopaikasta, kun kisa keskeytettiin eilen kesken toisen kierroksen. Jatkopaikka tuli ja sen lisäksi uusi, upea katumaasturi.

Mikko Korhonen onnistui tekemään hole-in-onen tärkeään paikkaan. Korhonen teki nimittäin ässän 16. reiällä, jolla oli palkinto muhkea kiinalaismaasturi BYD Tang 100.

Jo toinen holariauto suomalaisille

16. reikä on noin 200 metriä pitkä, joten Korhosen lyönti oli todella kova suoritus.”Löin rautanelosella. Se oli hyvä lyönti. En nähnyt mihin pallo päätyi, mutta ilokseni löysin sen kupin pohjalta”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

”Uskomatonta! Otin yhden mailan tavallista enemmän, koska keli oli aamulla niin kylmä. Minulla oli onnea.”

Korhonen oli lyhyen ajan sisään jo toinen suomalainen, joka onnistui tekemään hole-in-onen ja voittamaan siitä hyvästä autosta. Kuukausi sitten Oliver Lindell voitti Kenian Challenge Tourin kisassa Fordin valtavan lava-auton. 

Lindell ei tuonut autoa Suomeen vaan möi sen paikan päällä. Myyntirahat paikkaavat nuoren porvoolaisen matkabudjettia.

Jatkopaikka tuli kirkkaasti

Korhonen lähti tänään pelaamaan jatkopaikka mielessään, sillä ukkoskeskeytyksen vuoksi hän ei ehtinyt pelata eilen toisesta kierroksestaan kuin neljä ensimmäistä reikää.

”Päädyin voittamaan auton ja selviydyin kisassakin jatkoon – ei huono”, Korhonen maisteli.

Holari tuli Korhosella siis seitsemännelle reiälle. Sitä seurasi vielä birdie, mutta yhdeksännelle reiälle hän teki tuplan.

Loput yhdeksän reikää Korhonen loisti tulokseen kolme alle parin ja selvitti lopulta kirkkaasti itsensä jatkoon. Nyt hän on toista kierrostaan jo parissa ja sijoitus on 40:n tienoilla.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa