Hyppää sisältöön

Korhonen ilmoittautui huippukierroksella voittotaisteluun mukaan: ”Katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan”

Mikko Korhonen pelasi mainion turnauksen Hollannissa.

Mikko Korhonen jatkaa loistavia otteitaan. Portugal Masters kuuluu helsinkiläisen lempikisoihin European Tourilla.

Mikko Korhonen pelaa huomenna jopa voitosta Portugal Mastersissa. Korhonen pelasi tänään huipputuloksen 64 eli seitsemän alle parin, mikä nosti hänet tuloksissa jaetulle neljännelle sijalle, kun kolmas kierros on kärjen osalta vielä kesken.

Korhosen yhteistulos on 54 reiän jälkeen -14 ja kärkeen hänellä on neljä lyöntiä matkaa. Kilpailua johtaa kolmen kierroksen jälkeen Australian Lucas Hebert, joka on tuloksessa -19 eli viisi lyöntiä Korhosta edellä.

Korhonen teki tänään peräti kahdeksan birdieä. Ainoa bogi tuli reiälle numero yhdeksän. 

”Oli ihan rento päivä. Löin hyvin ja sain myös putteja sisään. Upotin pari kahdeksanmetristä puttia. Yksi kohokohta oli rautanelosella lyöty lähestyminen, joka jäi 10 sentin päähän reiästä”, Korhonen kertoi.

Helsinkiläinen vilahteli mukavasti suorassa televisiolähetyksessä ja erityisesti lopussa hänen lähipelinsä oli rautaa. Etenkin kahdelle viimeisellä reiällä hän oli elementissään chipatessaan Dom Pedro Victoria -kentän vaikealta bermuda-nurmelta. 17. reiällä hän oli jopa upottaa kinkkisen eagle-chipin!

”Kärsivällisyys oli päivän sana, ja hetkessä pysyminen. Pääsin tällä tuloksella mukaan kisaan. Katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan.”

Portugal Masters kuuluu Korhosen suosikkikilpailuihin, sillä hän sijoittunut kolmen viime vuoden aikana kisassa kaksi kertaa kymmenen parhaan joukkoon. Toissa vuonna hän oli kisassa hienosti kolmas.

Muista suomalaisista Kim Koivu taistelee uransa ensimmäisestä top ten -sijoituksesta. Hän pelasi tänään kolme alle ja on yhteistuloksessa -11 ennen päätöspäivä. Se riittää jaettuun 15. sijaan. Kärkikymmenikköön Koivulla on eroa vain lyönti!

Sen sijaan Tapio Pulkkanen epäonnistui harmillisesti. Hän pelasi helpolla kentällä tuloksen +1 ja putosi tulosluettelossa jaetulle 69. sijalla.

Tulospalvelu

European Tourin kilpailut näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa