Hyppää sisältöön

Korhonen hyvissä asemissa Qatarissa

Mikko Korhonen lähtee hyvistä asemista viikonlopun kierroksille.

Mikko Korhonen pitää kärkisijaa Qatarissa viiden muun pelaajan kanssa.

Mikko Korhonen johtaa edelleen Qatar Mastersia pelattuaan toisen päivän yksi alle parin. Korhonen on yhteistuloksessa -8 (65-71). Aiemmin Euroopan Tourin tulospalvelussa kärkeen oli merkattu Espanjan Nacho Elvira, mutta kyseessä oli virheellinen tieto. Elvira ei ollutkaan tehnyt viimeiselle reiälle birdietä, vaan parin, joten hän on tasatuloksessa muun muassa Korhosen kanssa.

”Usko oli siellä tänään välillä koetuksella, mutta ehjin nahoin selvittiin maaliin. Oli aika hapokas herätys kello 4.15. Kroppa ei oikein auennut ollenkaan, palautuminen jäi selkeästi liian lyhyeksi ja unet olivat huonot”, Korhonen kommentoi.

Eilen Korhonen pelasi bogittoman kierroksen, mutta tänään korttiin merkittiin yhden bogin lisäksi myös tupla, joka tuli yhdeksännelle reiälle. Se on par-viitonen. Vastaavasi birdieitä tuli neljä.

Korhosen sijoitus elää vielä päivän mittaan, sillä kaikki pelaajat eivät ole vielä startanneet kierrokselleen. Tänään sää ei ole ollut aivan yhtä tyyni kuin eilen, mikä saattaa hieman heikentää tulostasoa.

”Viikonloppuun on kuitenkin hyvät asemat ja se on pääasia. Nyt ehtii kyllä palautumaan ja saamaan paikat auki huomiselle”, Korhonen sanoi.

Mikko Ilosen kohtaloksi koituu putoaminen cutista jo toisena viikkona putkeen. Ilonen pelasi toisen kierroksen yhteistulokseen kaksi yli parin ja lopullinen tulos on neljä yli. Ilonen jakaa tällä hetkellä (11.43) 116. sijaa.

Tarkkaile Korhosen sijoitusta Euroopan Tourin tulospalvelusta.

Kisaa voi seurata Viasatilta tai Viaplayltä

Juttua on päivitetty klo 11.44, korjattu Korhosen ja Elviran sijoitukset.

Etsi luettavaa