Hyppää sisältöön

Korhonen: ”Hyvä alkukausi suora jatkumo edellisvuoden loppuun”

Mikko Korhonen pääsee haastamaan Valderraman ensikertaa kilpailussa

Mikko Korhonen Euroopan Tourille kuukauden tauon jälkeen ja rankingin sijalta 45. Hän hamuaa menestystä myös Marokossa.

Mikko Korhosen alkukausi Euroopan Tourilla on sujunut huikeasti. Edellisessä kisassa Etelä-Afrikassa Korhonen sijoittui toiseksi. Sen ansiosta hän on Euroopan Tourin Race-to-Dubai-rankingissa 45:ntenä.

”Hyvä alkukausi oli ehkä vähän yllätys, mutta suoraa jatkumoa edellisvuoden loppuun”, Korhonen kertoi kisan alla.

Huomenna nähdään, kuinka Korhosen vire on säilynyt tauon aikana, sillä Tshwane Openista on jo reilu kuukausi aikaa. Korhonen päätyi pitämään kisataukoa, koska vaikka alkukausi oli tuloksekas, se oli myös rankka.

”Alkukauteen tuli reissupäiviä ja pitkää lentämistä aika lailla. Malesia ja Australia olivat erityisen rankkoja lämpöhalvauksineen. Tauko teki hyvää, sain omia asioita järjestykseen”, Korhonen sanoi.

Tauon aikana Korhonen ei juuri golfmailoihinsa koskenut. ”Lajitreeniä olen tehnyt tauolla aika vähän ja panostanut fysiikkapuoleen”, hän sanoo.

Huomenna Korhonen starttaa matkaan klo 11.20 Suomen aikaa eli 20 minuuttia Mikko Ilosen jälkeen. Kisassa nähdään siis kaksi suomalaista peluria.

Korhonen pelaa kaksi ensimmäistä päivää Romain Wattelin ja David Drysdalen kanssa.


”Tämän viikon kenttä on todella tiukka: pitkä ja pienit griinit.”

– Mikko Korhonen


 

Kisakenttänä on Royal Golf Dar Es Salami, jota Korhonen kuvailee vaikeaksi.

”Tämän viikon kenttä on todella tiukka: pitkä ja pienit griinit. Parin alitus on hyvä tulos. Itse yritän päästä nyt vain juonesta kiinni ilman sen suurempia odotuksia. Tietenkin haluan aina menestyä ja toivotaan, että peli kulkee heti kärkeen hyvin.”

Viasat ja Viaplay näyttävät kaikki Euroopan Tourin kisat ja kauden loput majorit.

Etsi luettavaa