Hyppää sisältöön

Korhonen hyvässä nousussa Dubaissa

Mikko Korhonen pelasi vahvan lauantain Dubaissa

Mikko Korhosen kolmas kierros oli onnistunut DP World Tour Championshipissa. Heikko toinen kierros pitää kuitenkin nousumahdollisuudet rajallisena.

Mikko Korhosen lauantai European Tourin viimeisessä kilpailussa kaudella 2018 oli takuuvarmaa Korhosta. Avauskierroksen tapaan Korhosen kortista löytyi viisi birdietä ja kaksi bogia. 

Kierrostulokset 69-74-69 (-4) oikeuttaa kolmannen kierroksen jälkeen sijaan 30. Kärkiryhmät ovat vasta lähteneet liikkeelle viimeisellä kierroksella. 

Niukasti Ryder Cupista ulos jäänyt Matt Wallace on repäissyt jo kolmen lyönnin johdon aloitettuaan lauantain kolmella peräkkäisellä birdiellä. Wallace tavoittelee Dubaissa jo kauden neljättä voittoaan. 

Takaa-ajajat ovat kuitenkin erittäin nimekkäitä. Neljän lyönnin päästä jaetulta neljänneltä sijalta löytyvät muun muassa Lee Westwood, Rory McIlroy, Thomas Pieters ja Danny Willett

Mikko Korhosella on viimeisellä kierroksella pelissä käytännössä vain sijoitukset ja kunnia. Varsinaista mahdollisuutta äärettömään suureen nousuun ei ole, joten rahalistan sijoitus 30 parhaan joukossa on jo utopiaa. Se olisi tuonut automaattisesti pelipaikan ensi kesän British Openiin. 

Korhosen kommentit luvassa myöhemmin…

Kisaa voi seurata suorina lähetyksinä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla. 

Etsi luettavaa