Hyppää sisältöön

Korhonen aloitti vahvasti Tarragonassa: ”Lyöminen oli hyvää, putteria pitää vielä lämmittää”

Mikko Korhonen pelasi kierroksensa melko märissä olosuhteissa. KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhonen lähti sähäkästi liikkeelle Tarragonassa. Korhonen on avauskierroksen ollessa kesken kolme lyöntiä kärjestä.

Golfin DP World Tourin kauden ensimmäinen Euroopassa pelattava kilpailu, ISPS Handa Championship in Spain, käynnistyi tänään Espanjan Tarragonassa Infinitum Lakes Coursella. Kenttä tunnettiin aiemmin nimellä Lumine.

Kenttä on saanut nimensä sen alueella olevista järvistä, mutta torstaina vettä oli valitettavasti muuallakin kuin järvissä, ja kilpailun alku viivästyi useilla tunneilla tulvien takia.

Kun tositoimiin sitten vihdoin päästiin, oli Mikko Korhonen terävänä. Korhonen selvitti avauskierroksen 69 lyönnillä (-1). Avauskierros on vielä kesken. Korhonen jakaa tällä hetkellä 18. sijaa.

Kisan kärkitulos on tällä hetkellä viisi alle, joten avauspäivän jälkeen asetelmat ovat Korhosen kannalta hyvät.

”Kisa lähti ihan kivasti käyntiin. Startti oli 2,5 tuntia aamulla myöhässä. Menin takaisin hotellille, kun se on tuossa lähellä. Kenttä oli märkä ja siksi aika erilainen kuin harkkapäivinä: se pelasi todella pitkänä. Griinit pitivät aika hyvin. Hyvää lyömistä oli, putteria täytyy vähän lämmittää vielä”, Korhonen sanoi.

Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki ja Kalle Samooja ovat kierroksensa alkuvaiheilla. Viivästyksen takia ensimmäinen kierros jää todennäköisesti kesken.

Kisaa johtaa Skotlannin David Law tuloksella 65 (-5).

Lähde: Mikko Korhosen tiedote

Etsi luettavaa