Hyppää sisältöön

Kopioi Rory McIlroyn mailan liike

Rory McIlroy oli tilastojen mukaan PGA Tourin paras draivaaja. Paranna draivaamista opettelemalla Rory McIlroyn draiverin liike. 

Pitkä ja tarkka draivaaminen edellyttää loistavaa mailan liikettä. Parhaan mahdollisen lentokaaren luomiseksi mailan on tultava osumaan oikeassa kulmassa. Katso kuvia Rory McIlroyn osuma-alueelta. 

Vaikka svingissä on vahvat rannekulmat sekä runsaasti lagiä maila saapuu pallon tasolle reilusti ennen osumaa. Tämä pitää huolen siitä, että lapa osuu palloon hyvässä kulmassa ja on jo matkalla muutaman asteen ylöspäin. Seurauksena on ihanteellinen vähäkierteinen lentorata, joka kantaa pitkälle. 

Roryn liike antaa aikaa svingata draiveria ja osuma palloon tapahtuu oikea-aikaisesti. Tällä loivalla osuma-alueen liikkeellä maila tulee palloon lyöntilinjan sisäpuolelta ja drawn ja faden pelaaminen onnistuu helposti.

Kun seuraavan kerran harjoittelet draivaamista kiinnitä huomiota siihen, kuinka aikaisin maila saavuttaa pallon tason. Kuten Rory yritä tuoda maila osumaan maan pintaa pitkin. 

Etsi luettavaa