Hyppää sisältöön

Konkarit valmistautuvat Mastersiin omilla pihoillaan – Tiger ja Phil treenaavat ääriolosuhteissa

Tiger ja Phil viettävät Mastersin alla aikaa omilla takapihoillaan

Tiger Woods ja Phil Mickelson todellakin tietävät miten Augusta Nationaliin tulee valmistautua. Molemmat viettävät kisoista väliviikkoa ja ovat keskittyneet erityisesti lähipelitreeniin kisan aattoviikolla.

Tiger Woods ja Phil Mickelson tietävät, että Augustan viheriöt ovat se suurin syy menestykselle – jos niillä saa onnistumisia. Pelottavan nopeat ja kaltevat viheriöt poikkeavat vahvasti normaalien viikkojen pinnoista, joten niin poikkeaa myös kahden suuren valmistautuminen kisaan. 

Phil Mickelson havainnollisti Instagramissa miltä näyttää kun stimp-lukema on jopa 16 jalkaa. Normaaleissa kisoissa se pyörii noin 11-12 jalan kohdalla. Mickelsonin Instavideossa pallon rullausaika noin viiden metrin putissa on lähes 15 sekuntia. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

A little taste of Augusta. Spending all week putting on my green with speed at 15.6-16 ?⛳️ #Lefty

Henkilön Phil Mickelson (@philmickelson) jakama julkaisu Huhti 4, 2019 kello 6.29 PDT

Tiger Woods kertoo Golf TV:n haastattelussa harjoittelevansa myös ääriolosuhteissa. Woods kertoo puttiharjoittelun ideana olevan nähdä erilaisia linjoja ja tiputella palloja minimivauhdilla sisään. 

”Minulla on ollut Augustassa kolmemetrisiä putteja, joissa on 2,5 metriä kallistusta. Sellaiseen silmän totuttaminen vaatii aikaa ja pyrin saada mieleni siihen tilaan, jossa näen linjat oikealla tavalla”, Woods kertoi valmistautumisesta. 

Etsi luettavaa