Hyppää sisältöön

Konkarit terävänä Ranskassa

Ursula Wikström jatkoi siitä mihin jäi voittaessaan myös miehet Vuosaaressa pari viikkoa sitten
Ursula Wikström saavutti kauden parhaan henkilökohtaisen sijoituksen LET:lla Sveitsin kisassa. KUVA: LET

Ursula Wikström ja Minea Blomqvist-Kakko pitävät suomalaislippua korkealla Golf de Chantacon kentällä Lacoste Ladies Openissa.

Naisten European Tourin paluu kisatauolta sujui suomalaisittain upeasti. Erityisesti konkariosastoon lukeutuvat Ursula Wikström ja Minea Blomqvist-Kakko aloittivat neljän päivän turnauksen positiivisesti. Molemmilla on avauskierros kuitenkin vielä muutamaa reikää vaille valmis.

Ursula Wikström jakaa kilpailussa toista sijaa pelattuaan ensimmäiset 14 reikää tulokseen -5. Unskin kuuma putki lähti liikkeelle väylältä seitsemän, jossa Unski teki eaglen. Birdiet tulivat myös väylille 9 ja 10, sekä 14:nnelle. Tuloksellaan Unski on kolme lyöntiä maaliin pelannutta Christie Kerria perässä.

Myös Minni Blomqvist-Kakko on aloittanut kilpailun hyvin. Neljän birdien ja yhden bogin myötä espoolainen löytyy tuloksellaan -3 kisan sijalta 11. Minnillä on avauskierrosta pelaamatta kentän väylät 16-18.

Noora Tamminen on myös hyvissä asemissa jakaen sijan 29 tuloksella -1. Tamminen on niin ikään kolme reikää vailla valmis avauskierrostaan artikkelia kirjoitettaessa.

Ainoa epäonnistuja torstaina oli Krista Bakker. Ringside Golfin edustaja on 78 pelaajan turnauksessa sijalla 69 tuloksellaan +3. Kristalla on kuitenkin paljon aikaa kiriä kärkikaartia kiinni seuraavan kolmen päivän aikana.

Etsi luettavaa