Hyppää sisältöön

Komulaiselle kauden paras kierros: Lyönnin kärjestä!

Noora Komulainen saattaa jatkossakin koittaa vapaapäivää kisan aattona

Noora Komulainen aloitti 150 000 dollarin Canberra Classicin upealla kierroksella. 28-vuotias takoi itsensä vain lyönnin päähän kärjestä pelaten tuloksen 66 (-5).

Suomalaisnelikko aloitti 75 prosenttisen vahvasti australiassa pelattavan Canberra Classicin. Maan pääkaupungissa pelattavassa kisassa ei ole kovin suuri palkintopotti, mutta jokainen kisa LET:illä on tärkeä kun kisakalenteri on kohtalaisen väljä. 

Noora Komulainen oli kaksi edellistä kisaa hieman vaisu, mutta nyt tuli onnistuminen! Noora teki heti ensimmäiseen ysiin kolme birdietä, eikä tahti hyytynyt takaysilläkään. Noora teki birdiet myös väylillä 11, 14 ja 15 ja oli kisan kärjessä. 

”Pistin parilla par 3 lähestymisen tap in etäisyydelle ja hyviä putteja myös upposi muutama. Tää peli on ollut sen verran hakevaa että edetään vaan päivä kerrallaan. Tänään kyllä tuntui pitkästä aikaa mukavan tasaiselta ja oli kiva olla hyvässä tilassa!”, Noora viestitti. 

Noora kertoi Golfpisteelle, että hän piti täyden vapaapäivän kisan aattona. Se oli tuonut yllättävän onnistumisen. Tähän ratkaisuun hänet puhui Midaksen kosketuksella varustettu valmentaja Petteri Nykky

Päivän ainoa erhe tuli toiseksi viimeisellä reiällä, jossa Noora teki päivän ainoan bogin. Tulos 66 (-5) oikeuttaa jaettuun toiseen sijaan vain lyönnin päässä kisaa johtavasta Amelia Lewisista. Samassa tuloksessa Nooran kanssa on myös Solheim Cupissa esiintynyt Caroline Hedwall, joka hakee vauhtia uralleen European Tourin kisoista. 

Myös Ursula Wikströrm ja Sanna Nuutinen ovat vahvassa asemassa tuloksellaan 70 (-1). He jakavat sijaa 28 avauskierroksen jälkeen. Krista Bakker oli yllättäen todella vaisu avauskierroksella pelaten tuloksen +10. Kristan pelit tulevat kaiken järjen mukaan päättymään toiseen kierrokseen. 

Etsi luettavaa