Hyppää sisältöön

Komulaiselle kauden kolmanneksi paras sijoitus – Nuutinen toiseksi paras suomalainen

Noora Komulainen oli lähellä kauden toista top 10 -sijoitusta tänään.

Viime viikolla kolme suomalaista sijoittui LET:llä kymmenen parhaan joukkoon. Tällä viikolla paras suomalainen oli Noora Komulainen.

Noora Komulainen on sijoittunut jaetulle 12. sijalla Hero Women’s Indian Openissa. Komulaisen tulos oli +1 (74-69-73-73). Sijoitus on hänelle kauden kolmanneksi paras, sillä hän on aiemmin sijoittunut Ladies European Tourilla kaudella 2019 sijoille 10 ja 11.

Komulaisella olisi ollut ainesta parempaankin, mutta hän teki 17. reiälle päätöspäivän tuplan. Lyhyehkö par 4 oli mittaansa vaikeampi ainakin suomalaisille, sillä Ursula Wikström teki reiälle tuplan kahtena viimeisenä päivänä.

Kisan toiseksi paras suomalaispelaaja oli Sanna Nuutinen, joka sijoittui 21:nneksi tuloksella +3 (73-73-70-75). Nuutinen on ollut viime aikoina kovassa vireessä, sillä viikko sitten hän sijoittui Espanjassa kolmanneksi.

Wikströmin sijoitus oli 53:s tuloksella +13 (72-77-81-71). Golf-Talmaa edustava Wikström pelasi tänään etusyin kolme alle parin takaysin sujuessa kaksi yli. Elina Nummenpää jäi Wikströmistä lyönnin sijoittuen jaetulle 57. sijalle.

Kilpailun voitti Itävallan Christine Wolf tuloksella -11. Voittonsa ansiosta Wolf nousee kiertueen rankingissa selvästi kymmenen parhaan joukkoon.

Lopputulokset 

 

Etsi luettavaa