Hyppää sisältöön

Komulainen seitsemäntenä Saudi-Arabiassa – Wikström kipparoi joukkueensa kolmanneksi

Noora Komulainen lähtee päätöspäivään seitsemänneltä sijalta. ARKISTOKUVA: TRISTAN JONES / LET

Ursula Wikström kipparoi joukkueensa kolmanneksi Aramco Team Seriesin joukkuekisassa. Yksilökisassa Noora Komulainen nousi yhden sijan ja jatkaa kärkikymmenikössä.

Noora Komulainen nousi pykälän seitsemänneksi ja parhaaksi suomalaiseksi Saudi-Arabiassa pelattavan Aramco Team Seriesin toisena päivänä yksilökilpailussa. Kilpailun kolmas ja viimeinen kierros pelataan huomenna.

Avauskierroksen jälkeen kilpailua johtanut Ursula Wikström putosi 18:nneksi pelattuaan kentän yhden yli parin. Hän on nyt yhteistuloksessa -4 (67-73).

Samaan aikaan Wikström kipparoi joukkueensa kolmanneksi jo tänään päättyneessä joukkuekisassa.

Kymppireiältä startannut Team Wikström päätti joukkuekilpailun yhdeksännelle reiälle, jonka se pelasi kolme alle parin. Eaglestä vastasi joukkueen amatöörijäsen.

Rahaa jaettu kolmas sija tuotti Wikströmin joukkueelle hieman yli 9 000 dollaria per nenä.

Henkilökohtaisessa kisassa johdossa on Englannin Charley Hull, joka on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa -9 (70-65). Toista sijaa jakaa kolme pelaajaa: Ruotsin Caroline Hedwall, Slovenian Pia Babnik ja Italian Virgia Elena Carta. He ovat lyönnin Hullia perässä tuloksella -8.

Kaksi ensimmäistä kierrosta tulokseen 69 pelannut Komulainen on kärkinaisesta kolme lyöntiä perässä tuloksellaan -6. Hänen kanssaan seitsemättä sijaa jakaa viisi muuta pelaajaa.

Kisan muut suomalaiset eli Tiia Koivisto, Emily Penttilä ja Emilia Tukiainen putosivat jatkosta.

Koivisto ja Penttilä jäivät jatkopaikasta vain lyönnin.

TulopalveluTulospalvelu, joukkuekisa

Etsi luettavaa