Hyppää sisältöön

Komulainen jakaa kymmenettä sijaa ja johtaa joukkuekilpailua Sotograndessa

Noora Komulaisella on LET:n kauden neljästä joukkuekisasta vakuuttavan kova saldo KUVA: TRISTAN JONES / LET

Noora Komulainen pelasi Aramco Team Series -kilpailun avauskierroksen tulokseen 69.

Yhdysvaltain Jessica Korda oli torstaina vauhdissa. Hän pelasi Sotograndessa, Espanjassa sijaitsevan La Reservan kentän tulokseen 61 (-11). Yhden kierroksen aikana hän pystyi tekemään pesäeroa toisena oleviin Belgian Manon De Royeen ja Slovenian Pia Babnikiin peräti viiden lyönnin verran.

Kordan ilotulitusta pääsi vierestä seuraamaan samassa joukkueessa hänen kanssaan pelaava Noora Komulainen, joka Kordan sisaruksista vanhemman peesissä kiersi kentän tulokseen 69 (-3). Se riitti avauskierroksen jälkeen jaettuun 10:nteen sijaan.

Komulaisen ja Kordan joukkueen täydentävät yksi amatööri ja Tsekin Tereze Melecka, joka ei ollut yhtä hyvässä vireessä kuin joukkueen kaksi muuta ammattilaista hän pelasi kentän 73 lyönnillä. Kordan kipparoimalla joukkueella oli kahden lyönnin etu ennen toisen kierroksen alkua.

Komulaisen jälkeen toiseksi parhaat suomalaiset yksilökisassa ovat Tiia Koivisto ja Emilia Tukiainen, jotka pelasivat kierroksensa pariin.

Ursula Wikstöm pelasi ensimmäiset yhdeksän reikään yhden yli ja Krista Bakker kaksi yli parin.

Yllättäen heikoimmin suomalaisista lähti telineistä Suomi-golfin ykköstähti Matilda Castren, joka pelasi avauskierroksen kolme yli parin. Samaan tahtiin Castrenin kanssa aloitti Emily Penttilä.

Kisan ykkösnimi on entinen maailmanlistan ykkönen ja olympiavoittaja Nelly Korda, joka jakaa neljättä sijaa tuloksella 67 (-5).

Saudi-Arabian valtion öljy-yhtiön Aramcon sposoroimassa kilpailussa palkintopotissa on miljoona dollaria, joka jaetaan puolet ja puolet -periaatteella yksilökisan ja joukkuekisan menestyksen perusteella.

Tulospalvelu | Joukkuekisan tulospalvelu

Etsi luettavaa