Hyppää sisältöön

Kolme suomalaista huippuasetelmissa Australiassa

Sanna Nuutinen havittelee Tsekistä kauden toista voittoaan

Australiassa käytävä Canberra Classic on kierrosta vaille valmis. Suomalaisten mahdollisuus voittoon pieneni lauantain kierroksella, mutta erityisesti Ursula Wikström ja Sanna Nuutinen saivat vahvat onnistuimiset.

Naisten European Tourin 150 000 dollarin kilpailu Canberrassa on suomalaisittain hienossa tilanteessa ennen viimeistä kierrosta. Kolmen kierroksen kilpailussa parhaina suomalaisina ovat Noora Komulainen ja Sanna Nuutinen. Kaksikko jakaa tuloksessa -4 sijaa 11 ennen viimeistä päivää. 

Ursula Wikströmin tulos -3 kalpenee vain lyönnin verran ja Unski jakaa sijaa 18. Terävin kärki hieman karkasi suomalaisilta, sillä ennen viimeistä kierrosta kärkitulos on -11, jota pitävät hallussaan Katja Pogacar Sloveniasta ja Anne Van Dam Hollannista. 

Toisen päivän parasta suomalaispeliä esitti Nuutinen, joka kiersi Royal Canberra Golf Clubin tuloksella 68 (-3). Nuutisen kortti oli kohtalaisen kliininen, hän teki päiväänsä neljä birdietä ja yhden bogin. 

Ursula Wikströmillä oli sen sijaan värikkäämpää. Kokenein LET-pelaaja suomalaisista teki 69 (-2) lyönnin kierroksellaan neljä bogia ja kuusi birdietä. Erityisesti takaysi oli villiä menoa: viisi birdietä, kolme bogia ja yksi par. 

Krista Bakker ei startannut toiselle kierroksella avauskierroksen tuloksen 81 (+10) jälkeen. 

 

Etsi luettavaa