Hyppää sisältöön

Kolme LIV-kiertuepelaajaa Ian Poulterin johdolla Scottish Openiin

KUVA: GETTY IMAGES

Oikeusmenettelyt LIV-kiertuepelaajien osallistumisoikeuksista DP World Tourille ovat alkaneet. Ensimmäinen vääntö on kääntynyt pelaajien voitoksi ja Skotlannissa nähdään kolme pelaajaa LIV Golf Invitationalista.

Ian Poulter, Justin Harding ja Adrian Otaegui pelaavat Genesis Scottish Openissa The Renaissance Clubin viheriöillä tällä viikolla. Asia varmistui, kun pelaajien hyllytys kiertueelta poistettiin väliaikaisesti valitusprosessin ajaksi. Kolmikko kisasi viime viikonloppuna LIV Golf Invitationalin Portlandin kilpailussa.

Harding oli Portlandissa kahdeksas ja nappasi mukaansa 602 500 dollaria palkintorahaa. Otaeguin sijoitus oli 21 ja tilipussiin kilahti 180 000 dollaria. Poulter jäi kilpailun hännille sijoituksellaan 40. Silti mukaan tarttui 133 000 dollaria.

Ian Poulter, Justin Harding ja Adrian Otaegui pääsevät pelaamaan Scottish Openiin. KUVA: GETTY IMAGES

DB World Tourin toimitusjohtajan Keith Pelleyn mukaan tapahtunut ei muuta lopputulosta, vaan kyseessä on seurausten lykkääminen. Kommentointi DB World Tourin puolelta on ollut toistaiseksi maltillista.

Ian Poulter puolestaan kokee hänen oikeuttaan pelata golfia tulleen loukatuksi. Samalla hän muistuttaa pelanneensa Tourilla 24 vuotta. Käsittelyn edetessä nähdään, missä Poulter jatkossa golfia pelaa.

Genesis Scottish Open alkaa torstaina 7.7 ja palkintorahaa on jaossa 8 000 000 dollaria.

Etsi luettavaa