Hyppää sisältöön

Kokenut Riku Soravuo on GoGolfin valmennustiimin uusi vahvistus – talvitreenejä GoGolf Loungessa ja Peuramaalla

Riku Soravuo on tuorein vahvistus GoGolfin valmennustiimiin.

PGA Pro Riku Soravuo liittyy GoGolfin valmennustiimiin tulevalla talvikaudella. Rikun oppiin pääsee Peuramaa Golfin talviharjoittelutilassa sekä Keran halleilla GoGolf Loungessa.

Riku Soravuo on pitkän linjan ammattivalmentaja, jolla on kokemusta sekä pelaavana ammattilaisena että valmentajana.

Hän aloitti golfin 8-vuotiaana perheensä asuessa isän töiden takia Etelä-Amerikassa, Perussa. Kipinä golfiin syttyi jo silloin, ja liekki palaa edelleen vahvana. 

Rikun merkittävimpiin saavutuksiin kuuluu kolmen peräkkäisen Suomen mestaruuden voittaminen vuosina 1986–1988. Näiden mestaruuksien jälkeen hän siirtyi ammattilaiseksi ja pelasi pääosin Challenge Tourilla ja Scandinavian Golf Tourilla.

Ura pelaavana ammattilaisena ei kuitenkaan sujunut omien tavoitteiden mukaisesti. Vuonna 1993 Rikulle tarjottiin päävalmentajan työtä Lohjalta, St. Laurence Golfista, ja tästä alkoi ura golfin ammattivalmentajana.

Sisäkaudella tekniikka kuntoon

Riku on opettajana ihmisläheinen ja monipuolinen. Yksilöllisyys näyttelee hänen opetuksessaan vahvaa roolia. Jokainen oppilas ja myös opetustunti ovat erilaisia. 

”Minulle opetuksessa on tärkeää auttaa oppilasta löytämään keinoja nauttia golfista yhä enemmän”, Riku sanoo. 

Tällä hän tarkoittaa oppilaasta ja tilanteesta riippuen, joko svingin, pelitaktiikan, psyykkeen tai kehon kunnon kehittämistä.

Riku odottaa innolla tulevaa sisäkautta, uusien asiakkaiden tapaamista sekä hedelmällistä yhteistyötä koko GoGolf valmennustiimin kanssa. Hän kannustaa kaiken tasoisia golfareita hakeutumaan talvikursseille ulkokauden loputtua. 

”Sisäkausi on loistava ajankohta parannella tekniikkaan liittyviä heikkouksia. Näin pelaaja on keväällä valmiimpi kentälle”, Riku painottaa. 

Talven kurssit Peuramaalla ja GoGolf Loungessa

Rikun kurssivalikoimasta kukin golfari voi valita itselleen parhaiten sopivan ryhmän. Opetus tapahtuu pienryhmissä, yksilöllisyys huomioiden. Kurssien ryhmäkoot vaihtelevat neljästä kuuteen oppilaaseen. Jokaiselle kurssilaiselle luodaan oma kehityssuunnitelma, jonka mukaan kurssin aikana edetään. 

Kurssit alkavat marraskuussa 2021 ja päättyvät maaliskuussa 2022. Opetuskerrat ovat pääsääntöisesti 1–3 viikon välein. Riku vetää kursseja Peuramaa Golfissa sekä GoGolf Loungessa Keran halleilla.

Rikun kurssitarjonta:

  • Pelaa alle 100
  • Pelaa alle 90
  • Pelaa alle 80
  • Pelaa Underissa
  • Pariskunta-kurssit
  • Seniori-kurssit

Ilmoittaudu Riku Soravuon talvikurssille GoGolf Loungessa tai Peuramaalla

Etsi luettavaa