Hyppää sisältöön

Koivu putosi hieman, mutta sunnuntaina kaikki mahdollista

Kim Koivu pelasi vaikean Fream-kentän viisi alle parin ja nousi taistelemaan voitosta.

Kim Koivu lähtee jaetulta 13. sijalta Turkish Airlines Challengen päätöspäivään. Kärkeen on matkaa kolme lyöntiä.

Kim Koivu pelasi tänään Challenge Tour -kauden tuloksellisesti heikomman kierroksen. Helsinkiläisen tulos oli 72 lyöntiä eli tasan par, mikä kertoo paljon Koivun tämänhetkisestä tasosta.

Koivu on kolmen kierroksen jälkeen yhteistuloksessa -9 (66-69-72), millä hän jakaa 12:ta sijaa. Kärkeen on kolme lyöntiä, sillä kisaa johtava Joachim B. Hansen on tuloksessa -12.

Koivu aloitti tänään kierroksen loistavasti, sillä hän oli viiden reiän jälkeen jo kolme alle parin ja yhteistuloksella -12 kisan kärjessä. Birdiehana meni kuitenkin kiinni, ja kun lopuille rei’ille tuli yksi bogi ja tupla, Koivu päätyi par-tulokseen.

Lyönnin Koivun edellä on kiertueen rankingin kärkinimi Lorenzo Gagli, joka johti kilpailun kahden kierroksen jälkeen. Italialainen pelasi tänään tuloksen 74 (+2).

Muut suomalaiset eivät selvinneet viikonlopun kierroksille kisassa, jonka toinen kierros päästiin pelaamaan loppuun vasta tänä aamuna.

Lähimpänä jatkoonpääsyä olivat Kalle Samooja ja Mikael Salminen, joiden -3 yhteistuloksen ei kuitenkaan aivan riittänyt jatkoon, sillä cut-raja kulki tuloksessa -4. 

Samoojan loppukiri, kaksi viimeistä reikää tulokseen kolme alle parin, valui näin harmittavasti hukkaan.

Tulospalvelu

 

 

Etsi luettavaa