Hyppää sisältöön

Koivu lähtee 12. sijalta päätöspäivään – myös Samooja hyvissä asemissa

Kim Koivu on ollut alkukaudella hyvässä iskussa European Tourilla.

Kim Koivu hakee Etelä-Afrikasta jo kauden toista top 10 -sijoitusta. Myös Kalle Samoojalla on mahdollisuus hyvään sijoitukseen.

Kim Koivu jatkaa hyviä otteitaan Etelä-Afrikassa pelattavassa Alfred Dunhill Championship -kisassa. Koivu pelasi tänään tuloksen yksi alle parin. Yhteistulos -5 riittää jaettuun 12. sijaan ennen huomenna pelattavaa viimeistä kierrosta.

Koivulla on eroa kärkeen kuusi lyöntiä, mutta kolmas sija on vain kolmen lyönnin päässä. Kisaa johtaa kolmen kierroksen jälkeen Skotlannin Scott Jamiesson (-11) ennen Yhdysvaltain David Lipskyä.

Koivu aloitti kierroksen värikkäästi. Etuysi piti sisällään birdien, kaksi bogia, tuplan ja eaglen par 4 -reiällä. Takaysillä Koivu teki bogin 12. reiälle, mutta lopussa onnistui tekemään hienosti kolme birdieä.

Koivu on aloittanut kauden hyvin. Hän sijoittui Hongkongissa kauden avauskilpailussa yhdeksänneksi ja selvitti cutin myös viikkoa myöhemmin Mauritiuksella. Viime viikolla hän hän joutui keskeyttämään Mauritiuksen sairauden takia, mutta tällä viikolla hän on taas hyvässä iskussa.

Etelä-Afrikan-kisan jälkeen European Tour menee kuukauden joulutautolle.

Kalle Samoojalla oli tänään vähemmän tapahtua kierroksen aikana kuin Koivulla, vaikka molempien pelaajien tulos lauantaina oli sama: 71 lyöntiä. Samoojan kortti piti sisällään parien lisäksi kolme birdieä ja kaksi bogia.

”Yhdeksän väyläosumaa, 16 greeniä ja 34 puttia kertovat ehkä olennaisen”, Samooja tiivisti tiedottessaan.

Moni pelaaja on ollut ongelmissa puttipelin kanssa, sillä Leopard Creekin kentän viheriöt ovat osoittautuneet vaikeiksi vähän jokaiselle pelaajalle.

”Tuntuu jokseenkin pieneltä reiältä tällä hetkellä. Pitää käydä varmistamassa toimistosta, että pelataanko täällä samankokoisiin reikiin”, Samooja veisteli.

Huomiseen päätöspäivään Samooja lähtee luottavaisin mielin.

”Kyllä tuolla on vielä yksi alhainen kierros tuloillaan. Huomenna painetaan ilolla vuoden viimeinen kierros pakettiin.”

Samooja on top ten -sijoitusesta kolmen lyönnin päässä.

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa